Når du står og skal til at flytte ind i en ny bolig, er der altid en hel masse forbedringer, du godt kunne tænke dig at lave. Det er altid en god idé at gøre det, inden du flytter ind, så du kan flytte ind i et hjem, der passer helt perfekt til dig og til den stil, du gerne vil have i hjemmet.

Men det er ikke altid, du har råd til at lave de nødvendige ændringer og forbedringer, inden du flytter ind, så derfor vil vi gerne med denne artikel se nærmere på, hvordan du kan få penge til at male de vægge, der trænger, eller lave endnu større ændringer som eksempelvis at ændre badeværelset eller køkkenet.

Tag et lån til renoveringen

Det kan sagtens være en mulighed for dig at tage et lån for at kunne få renoveret dit nye hjem. Der findes enormt mange forskellige lån derude, du kan gøre brug af, du skal bare som altid være opmærksom på de betingelser, der følger med, så du også kan lægge det ind i dit budget og vurdere, om du har råd til at betale det tilbage løbende.

Når du låner penge til en renovering, forbedrer du jo din bolig, og hvis du regner med at skulle bo der i mange år, er det altså en investering i dit hjem, som det er værd at tage. Samtidig kan der også være visse dele af hjemmet, der trænger til at blive fixet, og derfor kan et lån her være helt på sin plads.

Hvad med lån penge trods RKI? Hvis du står i RKI, har du langt fra lige så mange muligheder, men du har mulighed for at pantsætte nogle af dine ejendele, da firmaet her i stedet for at låne dig penge foretager et salg med tilbagekøbsret. På den måde kan du faktisk låne penge til trods for at stå i RKI.

Vigtigt at huske på, når du køber din egen bolig

Det giver altid mest mening at renovere en bolig, når det er dig selv, der ejer den. På den måde er det også dig, der nyder godt af stigningen af boligens værdi, når det en dag skal sælges. Hvis du bor til leje, kan det godt give mening at male væggene, men ellers bør al renovering være udlejers ansvar.

Når du står og skal til at købe en bolig, som du godt kunne tænke dig at renovere lige efter dine drømme og ønsker, er det en god idé at holde tungen lige i munden, inden du skriver under på en købskontrakt.

Der er stor rift om boligerne i København især, og derfor kan det føles vigtigt, at du skriver under med det samme. Men sørg for at hyre en dygtig boligadvokat København, der kan være med til at kigge aftalen igennem og sige god for den. Husk på, at ejendomsmægler altid er sælgers mand, så som køber er det vigtigt, du har en ekspert på din side også.