Hvis du er på udkig efter den billigste finansieringsmulighed til enten, bil, bolig, forbrug eller noget helt fjerde, bør du stikke snuden ekstra dybt i denne tekst. Vi fortæller dig nemlig, hvordan du fisker det billigste lån op af den dybe sø, der er det danske lånemarked.

Generelt er der et utal af banker og långivere i Danmark, der står klar til at hjælpe dig, når du vil låne penge. Selvom det grundlæggende er rart at have forskellige kort på hånden, så kan den store strøm af forskellige banker, renter og lånevilkår være svær at navigere i for en almindelig låntager uden nogen økonomisk baggrund.

Lån penge online

Selvom det kan lyde utrygt eller decideret suspekt at låne penge online, så er det en ret smart måde at finde favorable lånevilkår på. Det skyldes, at det er muligt at finde et ocean af lånemuligheder, men hvor du med den rigtige viden og strategi hurtigt kan få et stort overblik over dine muligheder.

Mange banker i Danmark har ikke længere fysiske filialer, og derfor eksisterer de eksklusivt online. Samtidig er online-bankerne mindst ligeså konkurrencedygtige på renter og vilkår, som de mere traditionelle murstensbanker. De traditionelle banker er også tilstede online, så det her er, du finder det største udvalg af lånemuligheder.

Den helt store sten i skoen er, at det kan være ualmindeligt svært at gennemskue, hvilken bank der tilbyder den laveste rente og de mest fordelagtige vilkår. Derudover kan det virke uoverskueligt at skulle jonglere med renter og gebyrer fra en lang række forskellige banker.

Men det er meget vigtigt at sammenligne priser på lån, fordi der kan være stor forskel på lånets pris, alt efter om du låner hos den ene eller anden bank. En undersøgelse foretaget af Danmarks største låneformidler, LendMe, viser, at deres brugere i gennemsnit sparer 12.500 kroner ved at sammenligne tilbud fra forskellige banker.

Sådan sammenligner du nemt og hurtigt tilbud

Den mest effektive måde at indhente og sammenligne tilbud fra flere banker på er ved at benytte en låneformidler. En låneformidler indsamler personlige lånetilbud fra flere forskellige banker på én gang. Så slipper du for at skulle kontakte hver eneste bank direkte for at få et tilbud på lån.

Det tager fem minutter at oprette en ansøgning om lån hos en låneformidler som LendMe. Du skriver, hvor stort et beløb du vil låne, og hvor mange år du vil betale lånet af over. Herefter færdiggør du din ansøgning, og godkender den med dit NemID.

Indenfor en times tid har du svar fra alle bankerne, og så opstiller LendMe alle renter og vilkår overfor hinanden, så du kan nemt kan gennemskue, hvilket lån der passer bedst til dine behov. Når du har valgt et tilbud, fortsætter du direkte hos banken, men LendMe hjælper dig stadig i processen, hvis du har brug for det.

Når banken endeligt har godkendt dit lån, går pengene direkte ind på din konto i løbet af et par hverdage. Det er altid gratis og uforpligtende at sammenligne personlige lånetilbud gennem LendMe. Du kan færdiggøre en ansøgning på fem minutter på lendme.dk, hvor du også kan læse meget mere om fordelene ved at sammenligne lånetilbud fra flere banker.