Når du mangler penge til flere ting, du står og mangler, er det for de fleste naturligt at tage flere lån. Men faktisk er der en nemmere og billigere måde at låne penge på, hvilket du kan læse om her.

Står man i en situation, hvor man har flere lån til udgifterne, kan det hurtigt blive en uoverskuelig affære. For du skal både have kontakt til flere banker og kreditudbydere, og man kan nemt miste overblikket. Men vælger du at samle din lån, er der økonomiske fordele, og det kan give dig mere luft til hovedet.

Hvad betyder det at samle lån?

Som navnet antyder, betyder samlelån, at flere af dine lån vil kunne grupperes til ét samlet lån. Det omfatter, at de lån, du har samlet hos flere banker vil kunne samles hos én udbyder. Dermed vil renten også blive lavere. For det at låne penge kan godt blive en dyr affære, men med et samlelån vil det faktisk blive billigere for dig som låntager. Med et samlelån undgår du at betale udgifter til flere forskellige renter hos de forskellige banker. Så vil du gerne finde det billigste samlelån, kan du læse mere hos tjek-laan.dk/samlelaan. 

Hvem skal søge?

For at kunne søge om et samlelån er der nogle kriterier, som skal opfyldes. Det kræver blandt andet, at du er over 18 år, og at du ikke er registreret hos RKI. Sidstnævnte dækker over, at du tidligere ikke har betalt den månedlige ydelse for dit lån, og dermed kan du altså ikke få et samlelån, som ellers ville kunne give dig et godt økonomisk overblik. Men kan du krydse de kriterier af, er her fordelene ved samlelån.

Hvem bør ansøge om et samlelån? Det bør de, der:

  • Gerne vil spare penge ved at få en lavere rente
  • Gerne vil have samlet pengene ét sted
  • Gerne vil få et bedre overblik over sine penge
  • Gerne vil have udbetalt lånet hurtigt 
  • Gerne vil undgå stress over sine lån

Hvordan foregår det så? 

Det gode, ved at ansøge om et samlelån, er, at det er nemt at gå til. Her er de forskellige trin, når du skal have et samlelån:

  1. Du ansøger om et samlelån
  2. Herfra er der to muligheder: Enten vil banken betale dine andre lån ud, eller får du udbetalt din lån, så du selv skal betale din bank eller kreditudbyder tilbage
  3. Nyd, at du har sparet penge