Hvis du er i en situation, hvor du mangler penge kan et lån altid være en god idé. Det er dog svært at låne penge, hvis du står i RKI.

Står du i RKI er der knapt så mange som ønsker at låne penge til dig. Dog skal du ikke blive skuffet, for der findes skam også nogle som gerne vil – det handler bare om at passe på og sørge for at læse om renter og låneaftaler.

Privatlånsselskaber er en god mulighed for dig

Det kan være at du er havnet i den uheldige situation, at du er blevet sat i RKI. At være i RKI kan være en kæmpe ulempe, især hvis du ønsker at tage et fremtidigt lån. Det er typisk sværere at låne, hvis du står i dette register.

Frygt dog ej, for hvis du ønsker at tage et lån, er det stadigvæk muligt for dig. Privatlånsselskaber er blevet meget mere populære gennem tiden af netop denne årsag, da flere danskere har muligheden for at tage sig et lån trods RKI og med eller uden kautionist.

Der kan også være en hel del forskellige grunde til, hvorfor du lige præcis står i den situation, hvor du bare har brug for at tage dig et lån. Det kan være at du har tabt din mobil og har brug for en ny, noget dyrt er gået i stykker, eller at du bare har brug for en afslappende ferie.

Alle grunde er gode nok, så derfor gælder det bare om at få taget sig et lån så hurtigt som muligt, trods RKI.

Husk at tjekke renten

Det er dog ikke kun privatlånsselskaber, som udlåner lån trods RKI, for rigtig mange firmaer er også begyndt at gøre det.

Her er det dog vigtigt, at du er meget opmærksom, og ikke bare tager det første og det bedste. En hel del låneselskaber har en meget høj rente. Det vil altså sige, at du ender i en langt slemmere og sværere økonomisk situation, end hvad du ellers havde kunne.

Det gælder mest online låneselskaber, men det samme gælder faktisk også de fleste banker. Forbrugslån har typisk en meget høj rente, så der skal du huske at passe særligt på.

En ting, som dog er vigtigt uanset hvilken form for lån du vælger at tage, er, at du skal have styr på din låneaftale. Der findes rigtig mange tilfælde, hvor folk sådan set ikke ved, hvad de skriver under på, så her er det ekstra vigtigt, at du har fuldstændigt styr på det. Hvis du ikke ved, hvad aftalen går ud på, kan du også havne i en langt værre økonomisk situation.

Du kan læse mere omkring lån trods RKI ved hjælp af Mikrokredit.dk’s liste med lån trods RKI. Her kan du få en hel del hjælp, så du sikrer dig, at dit næste lån bliver en succes.