Kontakt os

Vi vil rigtig gerne hører fra dig. Vi tilbyder rådgivning til at alle der måtte ønske. Det er nemlig vores filosofi, at der ikke er nogen der skal skal stifte gæld uden at have et grundigt overblik over deres økonomi.

Ofte stillede spørgsmål

^

Kan jeg låne penge af Laan247?

Nej, laan247.dk er ikke en låne udbyder, men blot en formidler at mulighederne for at finde et lån. Udover at formidle, så kan man også sammenligne låneudbyderne via vores smarte filtreringssystem.

^

Hvorfor hjælper i andre?

Vores grundlæggende filosofi er, at det skal være nemt at få et overblik over et stort marked.

^

Kan jeg komme i telefonisk kontakt med jer?

Vi tilbyder ingen support via telefonen. Lovgivning siger dog at vi skal vise vores telefonnummer på hjemmesiden, og derfor er det givet i bunden. Du er dog mere end velkommen til at fange os på chatten.

^

Lån trods RKI, er det virkelig muligt?

Vi hjælper hver dag mange bruger med at finde en lån, også selvom de er registreret i RKI. Der findes her forskellige muligheder. Enden med eller uden kautionist. Læs mere om de muligheder her.

^

Er der økonomisk vinding for jer?

Ja, vi får penge af låne udbyderne for at vise dem her på siden. Men da alle låneudbyderne betaler for at være repræsenteret, så er der ikke noget økonomisk insitament for at vise dem ene udbyder frem for den anden.