Hurtig lån

På nettet findes der masser af muligheder i forhold til at kunne ansøge om et hurtig lån. Det brede marked af både forskellige lånudbydere samt typer af lån, gør det fleksibelt at kunne finde lige netop det lån, som måtte passe én.

Denne artikel er skrevet af Tim Petersson

Gå til låneoversigten

Hurtig lån – Svar på kun 2 minutter!

Herunder finder du en komplet guide omkring alt, hvad du skal vide og kende til, når du ønsker at låne på nettet til privat forbrug. Når du kender til både de praktiske og økonomiske forhold omkring det at optage et hurtig lån.

Vi modtager provision fra alle låneudbyderne på listen, og den indeholder ikke alle låneudbydere.

Derfor er det blevet populært at optage lån på nettet

Der er flere faktorer omkring et hurtig lån på nettet, som gør det attraktivt for forbrugerne at låne penge til privatforbrug her fremfor at gå i banken. I banken skal der typisk påregnes længere tid for at få godkendt et lån, da der sker en kreditvurdering, og det er ikke nødvendigvis alle, som kan få lov til at låne penge.

Det er blevet populært at optage lån på nettet i dag, da disse lån er forbundet med en stor grad af frihed, effektivitet og fleksibilitet hos låntageren. Lånudbyderne er i konkurrence om kunderne, og det er derfor muligt at finde forskellige typer af lån til privatforbrug, som er hurtige at ansøge om, og hvor pengene fra et godkendt lån effektivt vil blive udbetalt til ansøgerens konto. Når du optager et hurtigt lån på nettet, er de forskellige typer af lån forbundet med følgende fordele:

 • Enkel og effektiv ansøgningsprocedure
 • Fleksibel ansøgningsprocedure der kan ske fra mobil, tablet eller en computer
 • Ansøger kan selv bestemme lånebeløb og ønsket løbetid
 • Hurtig godkendelse
 • Der skal ikke stilles sikkerhed for lånet
 • Mange forskellige lånudbydere at benytte sig af med forskellige vilkår
 • Mulighed for at finde typer af lån uden dokumentation
 • Effektiv, enkel og sikker ansøgningsproces med NemID.

Hvad er et hurtig lån?

Når du undersøger de forskellige lånemuligheder på nettet, kan du få oplyst den forventede svartid på en ansøgning samt den forventede udbetalingstid.

De hurtigste lån opererer med en straks svar tid og en automatisk godkendelsesprocedure.

Hos disse typer af lån med en automatisk godkendelse, vil der ikke ske en kreditvurdering (som der gør med lån med dokumentation). Det vil sige, at låntageren ikke skal fremlægge sine privatøkonomiske oplysninger i forbindelse med ansøgningen. Og det betyder, at lånudbyderen ikke har indsigt i ansøgers økonomi.

Dette er både en tidsmæssig fordel, men kan også være en økonomisk ulempe, du som potentiel låntager skal være opmærksom på.

Den tidsmæssige fordel betyder, at alle kan ansøge om et hurtig lån uden dokumentation, og at der straks vil komme en godkendelse på en afsendt ansøgning.

Dette har stor betydning og værdi for forbrugerne, da alle i princippet kan komme til at kunne låne penge.

Herunder kan du se, hvilke typer af lån, der er de hurtigste at ansøge om og få svar på:

Du kan læse om følgende låne muligheder her på siden

Lån til bil

Hvis man køber en campingvogn, så skal man også næsten have en bil, og må derfor finde et billån

SMS-lån

SMS-lån er et gammelt begreb, i dag findes der mange muligheder for at låne fra mobilen.

Lån penge

Lån penge nu her på hjemmeside, det er den tanke vi arbejder ud fra. Du er velkommen ombord!

Quicklån

Når man vil have lån, så må det godt gå stærkt. Derfor er quicklån en god mulighed

Tænk dig om før du finder et hurtigt lån

Hvad er forskellen på kviklån og SMS lån?

Disse såkaldte minilån eller mikrolån er begge typer, hvor omfang af lånebeløb typisk vil være mindre end de store forbrugslån. Begge typer vil være et hurtigt lån at optage, da der hos begge kan findes et stort marked af lånudbydere, som har effektive svar- og udbetalingstider.

SMS lånet er et kortfristet lån, som betyder, at det optages med en relativ kort løbetid.

Hos kviklånene findes der typisk flere lånudbydere, som giver mulighed for længere løbetid på op til flere år. Dette giver længere tid til at afdrage på lånet i.

Den største forskel i mellem de to typer af lån er i forhold til lånudbydernes krav til ansøger.

SMS lån er kendetegnet af at være et effektivt lån at optage, hvor det i princippet kun kræver en mobiltelefon at gennemføre en ansøgning om lån. Der skal ikke fremlægges dokumentation, og alle kan ansøge, så længe de er fyldt en bestemt alder.

Der findes udbydere af kviklån, som har krav til ansøger i form af minimum husstandsindtægt. Når der er krav om privatøkonomiske forhold, betyder det, at lånudbydere kreditvurderer ansøger. Og med en kreditvurdering, vil ansøgnings- og udbetalingsprocessen tage længere tid.

Et lån uden krav om dokumentation vil være et hurtigt lån.

Hvad betyder det at låne uden dokumentation?

Når du optager et hurtigt lån uden dokumentation, skal du ikke fremlægge dokumentation i forbindelse med ansøgningen. Dokumentation kan være både årsopgørelse eller seneste lønsedler. Når en bank ønsker dokumentation, er det for at kreditvurdere ansøger. Det vil sige, at banker foretager en individuel vurdering af ansøger på baggrund af vedkommendes privatøkonomiske forhold og sikrer sig, at der er balance imellem økonomien og det ønskede lånebeløb.

Herpå vil banken give et tilbud om lån. Banken kan for eksempel vælge kun at give et tilbud om lån på halvdelen af det ønskede lånebeløb. Dette er fordi, at banken vurderer, at ansøger ikke har økonomi til at kunne betale afdragene på et større lån.

Når der lånes penge uden dokumentation, løber banken eller lånudbyderen en risiko ved ikke at kende til ansøgernes økonomi. Lånudbyderen ved ikke, om størrelsen på lånet harmonerer med ansøgers privatøkonomi.

For ansøgerne giver det frihed at kunne låne penge uanset, hvordan privatøkonomien ser ud. Men denne ’frihed’ betales der indirekte for i form af de ekstra høje renter, som der ofte opleves at være på et hurtigt lån uden dokumentation.

Dette er lånudbyderens måde at få sine penge igen, som måtte være tabt i de tilfælde, hvor en låntager ikke har kunnet tilbagebetale sit lån.

 

 

“Laan247.dk hjalp mig med at finde et godt kviklån, med en god rente! Tak for hjælpen!”

Carsten Petersen

“Nettet vælter sig i lånetilbud, og det er svært at navigere i dem. Heldigvis gør laan247.dk det nemt.”

Martin Larsen

“Det er ikke sjovt at mangle penge, det gør jeg heldigvis ikke mere efter jeg fandt denne her fantastiske service”

Maria Nielsen

SMS lån er noget andet end det var oprindeligt

Den oprindelige tanke med lånetypen, var at man sendte en SMS til et givet nummer. På den måde stiftede man så et quicklån. I dag er den mulighed slet ikke eksisterende mere. Man kan dog stadigvæk sagtens låne fra både mobil og tablet. Det sker blot via låneudbyderens hjemmeside, som du kan hoppe til i toppen af denne her side. Ansøgningen sker typisk ved at bruge Nemid. Det håndteres på den måde af primært 2 årsager. For det første validere det låneansøgeren 100%, men det er samtidigt også med til at fjerne en lang række papirarbejde, hvilket i sidste ende betyder at pengene kan udbetales langt hurtigere.

Undersøg vilkår og krav hos de forskellige lånudbydere

Når du vil finde et hurtigt lån, er det en fordel at undersøge markedet hos de forskellige lånudbydere. Derved kan du sammenligne de forskellige lånevilkår og krav og finde den udbyder, som matcher dine ønsker og behov.

Det er til fordel for forbrugeren, at der eksisterer et bredt marked af online banker, som tilbyder et hurtigt lån, da det er med til at skabe konkurrence. Dette kommer blandt andet til udtryk i form af forskellige fordelagtige lånevilkår eller lavere priser.

Det vil være individuelt fra kunde til kunde, hvad der vil være attraktivt.

Hos hver enkelt lånudbyder kan de forskellige vilkår, krav og betingelser ses i forbindelse med deres bankprodukter.

Lånudbyderen adskiller sig blandt andet fra hinanden i forhold til følgende vilkår:

 • Varighed for udbetaling
 • Varighed for godkendelse
 • Hvorvidt fast indtægt eller krav om minimum husstandsindkomst er påkrævet
 • Alder for ansøger
 • Størrelse af lånebeløb og længde af løbetid

 og Hvem kan ansøge om et hurtigt lån?

Den største forskel på de forskellige typer af hurtige lån handler om alder. Som udgangspunkt kræver det, at ansøger er fyldt 18 år for at kunne optage et lån. Dog har nogle udbydere krav til deres ansøgere om, at de skal være fyldt for eksempel 19 år eller 23 år.

Her kommer fordelen ved det store marked af låneudbydere til udtryk, for hvis en ansøger er afskåret fra at kunne ansøge om et hurtigt lån hos én onlinebank, kan vedkommende blot benytte sig af en anden udbyder, som har andre krav og betingelser.

Udover det aldersmæssige krav kræver det, at ansøger er dansk statsborger og ikke mindst har NemID for at kunne gennemføre en ansøgning om lån på nettet.

Det et godt lån afhænger af individuelle forhold

Det et godt lån vil overordnet set være ét, du er i stand til at betale tilbage. Dette har tilmed afgørende betydning på din privatøkonomi både på kort og lang sigt. De økonomiske konsekvenser ved ikke at overholde en låneaftale kan betyde, at du er afskåret fra at optage et lån senere i livet.

Hvad der er det bedste lån for en person, vil være forskelligt til en anden, da det handler om at sammensætte et hurtigt lån efter økonomiske forhold og ønsker.

Du finder det et godt lån for dig ved først og fremmest at være realistisk i din ansøgning om lånebeløb. Selvom det store marked for lån kan friste til at ansøge om et større lån, kan det koste dig dyrt på den lange bane, hvis ikke du kan betale lånet tilbage.

Derfor skal sørge for at låne det beløb, som du mangler økonomi i forhold til.

Derudover handler det om at se på din privatøkonomi. Når du låner penge, er det ikke kun selve lånebeløbet, du skal betale tilbage til banken. Det er også renterne, eventuel stiftelses- eller oprettelsesgebyr, de månedlige afdrag med flere.

Det er derfor vigtigt, at du tager højde for dette i forbindelse med at undersøge dine lånemuligheder.

Læg budget og spar penge  

Selvom det er attraktivt at benytte sig af muligheden for at optage et hurtigt lån, kan det svare sig at være grundig i dit arbejde med at finde og sammensætte det bedste lån for dig. Når først du har fundet det rette lånebeløb, der matcher din økonomi, kan du benytte dig af fordelene ved at ansøge om et hurtiglån.

Der findes flere metoder til at få et indblik i og skabe overblik over din privatøkonomi. Du kan for eksempel selv lægge et budget og finde frem til dit månedlige, disponible beløb, som vil give dig et indtryk af størrelsen af det lån, som du økonomisk er i stand til at kunne optage.

I denne forbindelse skal du trække dine udgifter fra dine indtægter.

Når du kender til din privatøkonomi, kan du anvende en låneberegner, som du finder på flere af lånudbydernes hjemmesider. Her kan du uforpligtende benytte dig af et digitalt værktøj, hvor du indtaster et givet lånebeløb samt den ønskede løbetid og således i ro og mag kan danne dig et indtryk af, hvordan det mest fordelagtige lån for dig ser ud med hensyn til lånebeløb, løbetid og afdrag.

Det er både nemt og effektivt at benytte sig af dette redskab, og det kan på sigt spare dig for penge.

Høj eller lav månedlig ydelse?

Før du ansøger om et hurtigt lån, hvor du selv kan bestemme både løbetid og lånebeløb, kan du gøre dig overvejelser over, hvordan din privatøkonomi skal være, imens du betaler af på lånet. Både størrelse på lånebeløb samt længde af løbetid vil nemlig have indflydelse på, hvor meget du vil komme til at betale i månedlige afdrag i den tid, du har lånet. Og dette influerer på din privatøkonomi i dagligdagen.

Du kan med fordel gøre dig tanker om, hvad der betyder mest for dig:

 • At have lave, månedlige ydelser
 • Hurtigt at blive gældfri igen

Disse to scenarier vil forme to forskellige lån, når der lånes samme beløb.

Når du sammensætter et hurtigt lån med en lang løbetid, vil du få lavere månedlige ydelser. Med en kortere løbetid vil ydelserne blive højere, men du vil derimod hurtigere blive gældfri igen.

Det kan være praktisk at have lidt ekstra luft i privatøkonomien ved at vælge en lang løbetid. Dog skal du i denne forbindelse være opmærksom på, at des længere løbetid, des mere kan lånet samlet set komme til at koste dig.

NemID gør det effektivt og nemt at låne penge på nettet

Når du har fundet et hurtigt lån, som du opfylder kravene til, og som har vilkår, der matcher dine ønsker, har du i princippet kun behov for en mobil, computer eller tablet samt dit NemID for at sende en ansøgning.

I dag anvendes NemID til at optage langt hovedparten af alle lån på nettet, og dette redskab gør det både effektivt og sikkert at låne penge.

Du skal bruge NemID både i forbindelse med at ansøge om et hurtigt lån, og du skal bruge det i forbindelse med at underskrive et tilbud om lån. Her fungerer nøglekortet som din digitale signatur.

I de tilfælde hvor der ansøges om et hurtigt lån med dokumentation, gør NemID det særdeles enkelt for både ansøger og lånudbyder, da ansøgeren slipper for at skulle indsende fysisk papirdokumentation til banken. Med NemID giver ansøgeren banken lov til at indhente de nødvendige, økonomiske oplysninger, som banken skal bruge til sin kreditvurdering.

NemID spiller en stor rolle, når det handler om at ansøge om et hurtigt lån.

Det kan være en fordel for dig at sikre dig, at du har flere nøgler tilbage på dit kort, førend du igangsætter en ansøgning.

Sådan gennemfører du en ansøgning om et hurtigt lån

Selvom markedet for lån er stort og bredt, vil selve ansøgningsproceduren langt hen af vejen minde om hinanden. Først og fremmest handler det om, at du finde den lånudbyder, som du ønsker at optage et hurtigt lån hos.

På en lånudbyders hjemmeside får du allerførst oplyst de forskellige vilkår og betingelser, som er gældende hos dem. Når du går til selve ansøgningen, starter du med at indtaste, hvor mange penge du ønsker at låne samt angiver længen af den ønskede løbetid.

Herefter ledes du videre til den personlige ansøgning, hvor dine private oplysninger skal indtastes. Det drejer sig blandt andet om fødselsdato og år, så banken sikrer sig, at du opfylder deres krav om minimumalder.

Det er enkelt og overskueligt at ansøge om et hurtigt lån på nettet. Den største forskel, du kan opleve, er hvorvidt banken skal bruge dine økonomiske oplysninger i forbindelse med en kreditvurdering.

 1. Indtast løbetid og størrelse på lånebeløb
 2. Udfyld selve ansøgningen med personlige oplysninger
 3. Godkend afslutningsvist ansøgningen med NemID.

Godkendelse og udbetaling på et hurtigt lån

Når du har valgt at ansøge om et hurtigt lån, vil du straks få svar på din ansøgning umiddelbart efter, den er afsendt til lånudbyderen. Når du modtager en såkaldt straks godkendelse, vil du modtage et tilbud om lån, som du derefter kan vælge at godkende. Når du godkender et lån, skal du anvende dit NemID. Der findes udbydere, som har en svartid på 1 time.

Såvel forventet tid for godkendelse samt udbetaling vil som udgangspunkt altid stå oplyst på hver enkelt lånudbyders hjemmeside.

Det kan afhænge fra udbyder til udbyder, hvor effektive deres udbetalingstider er. De hurtigste udbetalinger sker allerede efter 1 time.

Dette betyder, at du er i stand til både at ansøge om et hurtigt lån, opnå godkendelse samt få pengene fra et lån udbetalt indenfor samme døgn.

Mange online lånudbydere har en udbetalingstid på 1 dag.

Sammenlign lån, og find det billigste lån for dig

Det vil naturligvis altid være af interesse for dig at kunne finde frem til det billigst mulige lån. Selvom du finder et hurtigt lån, som måske har en attraktiv rente, eller som for eksempel ikke har krav om betaling af et oprettelsesgebyr, er det vigtigt at se på hele lånets omkostninger for at kunne vurdere, om dette lån er rentabelt for dig at optage sammenholdt med et andet lån.

Det handler altså om at sammenligne lån, også andre lån end dem der er repræsenteret her på siden!

Når du sammenligner forskellige tilbud på lån, skal du i denne sammenhæng anvende punktet omkring ”Årlige Omkostninger i Procent”, der på onlinebankernes hjemmeside er betegnet ”ÅOP”.

Dette tal er det mest retvisende tal, når det handler om at se på et låns samlede omkostninger i forhold til hele løbetiden. I dette tal er der nemlig medregnet alle de forskellige typer af omkostninger, som et givet lån måtte have.

Ved at sammenligne flere forskellige lån kan du gå efter at finde det lån, som har den laveste ÅOP. Dette lån vil være det billigste.

Omkostningerne på et hurtigt lån

Når du låner penge, er det ikke kun lånebeløbet, du betaler af på i de månedlige afdrag. Det er også renten samt diverse gebyrer. Og det vil være forskelligt, hvilke former for omkostninger en lånudbyder har. Også i denne forbindelse kan det svare sig at undersøge de forskellige onlinebanker.

Omkostningerne på et hurtigt lån kan både være engangsbetalinger samt tilbagevendende betalinger. Og kendskabet til de forskellige omkostninger kan være med til at skabe vished for dig, så du ved, hvad du kommer til at skulle betale. Derved bliver du bedst mulig i stand til at planlægge din privatøkonomi, når du kender til et lån omkostninger.

Du kommer typisk ud for at skulle betale følgende omkostninger, når du optager et lån:

 • Renten
 • Stiftelses- eller oprettelsesgebyr
 • Gebyr i forbindelse med oprettelse af PBS-aftale til betaling af afdrag
 • Faktura gebyr til betaling af de månedlige afdrag
 • Kontogebyr
 • Eventuel rykkergebyr såfremt en betalingspost ikke er overholdt.

Hvordan fastsættes renten?

Renten har stor betydning for et hurtigt lån, og det er værd at vide, hvordan den fungerer og ikke mindst, hvordan den fastsættes. Generelt findes der to former for renter på et lån, der optages på nettet.

 • Variabel rente
 • Fast rente

Langt de fleste hurtige lån vil have en variabel rente, der vil variere i takt med markedsrenten. Derfor vil denne rentesats befinde sig i en interval med henholdsvis en minimumrente samt en maksimumrente. Renten på dit lån vil blive fastsat i dette interval.

Det kan opleves, at to personer som ansøger om præcist det samme lån, vil få tilbud på lån med forskellige rentesatser. Her vil det ofte være tilfældet, at ansøgeren med den mest sunde og stabile privatøkonomi får den laveste rentesats.

Når du ved dette, kan du med fordel ansøge om et lån, som matcher din privatøkonomi.

Netop i forhold til et hurtigt lån, vil rentesatsen ofte opleves at være højere end de øvrige typer af lån på nettet. Dette hænger sammen med de lukrative godkendelses- og udbetalingsvilkår. Generelt har kortfristede lån en højere rentesats end de større typer af lån, hvorimod de kortfristede lån har en effektiv og attraktiv låneproces.

Det er uforpligtende for dig at ansøge om et lån

Det handler også om, at du kender til selve rammen omkring det at ansøge om et hurtigt lån. For dette kan hjælpe dig med at få det et godt hurtiglån, hvor du er bekendt med alle de økonomiske detaljer.

I denne sammenhæng skal du vide, at det er uforpligtende for dig at afsende en ansøgning om et lån på nettet.

Det vil sige, at du i princippet kan afsende flere ansøgninger og vælge at sammenligne konkrete tilbud på lån, før du vælger at underskrive lige netop det, som du udpeger til at være det bedste for dig.

Så længe du ikke har underskrevet et tilbud om et hurtigt lån, er du ikke bundet af den ansøgning, du har sendt afsted, og det står dig frit for at vælge en anden lånudbyder, hvis du i mellemtiden har funden én udbyder med mere fordelagtige vilkår for dig og din økonomiske situation.

Et lån er først bindende for dig, når du har underskrevet et tilbud om lån. Her vil selve låneaftale være det gældende dokument.

Sikkerheden omkring at optage et hurtigt lån på nettet

Er det første gang du stifter bekendtskab med et onlinelån, kan det være naturligt, at du overvejer sikkerheden omkring det.

Når du både ansøger og underskriver et hurtigt lån, vil NemID være dit sikre og personlige identifikationsredskab. NemID fungerer med både en teknisk samt en praktisk sikkerhed. Brugen af nøglekortet er bygget op omkring en såkaldt 2-faktor-sikkerhed, som består af selve nøglekortet med de mange ’nøgler’ eller talkoder samt kortindehaverens personlige kode.

Denne opbygning skaber en højere sikkerhed omkring borgernes digitale adfærd end de forhenværende PIN-koder var i stand til.

Oplysningerne om hvert et nøglekort, der eksisterer, opbevares fortroligt på en topsikret central server hos DanID. DanID står for såvel drift samt udviklingen af NemID.

Hvad angår udbuddet af de mange online banker, bliver der fra Finanstilsynets side ført skarp kontrol og overvågning med den finansielle sektor. Dette er til for at sikre, at alle udbyderen lever op til gældende lovgivning på området.

Særligt om at indfri et hurtigt lån før tid

Forskellene mellem de mange lånudbydere, deres vilkår og låneramme kan blandt andet handle om det at indfri et lån før tid – såkaldt ekstraordinær indfrielse.

Dette punkt er vigtigt at have kendskab til, når du optager et hurtigt lån, da en ekstraordinær indfrielse af et lån kan komme til at koste dig ekstra.

Isoleret set er det positivt, hvis du på et tidspunkt i løbet af løbetiden bliver økonomisk i stand til at tilbagebetale resten af din gæld på lånet. Derved kan du hurtigere blive gældfri.

Dog skal du sørge for at kende til, hvorvidt en ekstraordinær indfrielse er forbundet med et gebyr hos pågældende lånudbyder.

Derved kan du spare dig selv for flere udgifter og ikke mindst ærgrelsen over at skulle betale ekstra for at blive gældfri før tid.

Når du læser det med småt, vil du typisk kunne få information om, hvorvidt det er gratis eller ej for dig at indfri et hurtigt lån før tid.

Et lån har betydning for din hverdag

Det er helt naturligt at stå et sted i livet, hvor du får brug for ekstra penge. Dette finder sted i forbindelse med både små og store begivenheder i ens liv.

Måske har du allerede et lån til enten bil og hus og derved kender til det at låne penge.

Under alle omstændigheder er det vigtigt at sørge for at have læst de nærmere detaljer omkring et bestemt lån, førend du ansøger om det og godkender det.

Når du kender de økonomiske omstændigheder, som et hurtigt lån vil have for dig, kan du bedst muligt tilrettelægge sin privatøkonomi i forhold til det og derved undgå at få ubehagelige overraskelser, når først du har godkendt lånet.

Uanset om det er første gang, du står overfor at låne penge, eller om du har erfaringer allerede, kan det være en hjælp at lægge et nyt budget for din økonomi, hvor lånets omkostninger er indregnet. Herved forbereder du dig på at optage lånet, og du slipper for at omlægge dine økonomiske handlinger fra det tidspunkt, hvor du vælger at optage lånet.

I forhold til dine fremtidige muligheder for at kunne optage et hurtigt lån, er det vigtigt, at du overholder betingelserne i din låneaftale.

Gode råd i forbindelse med at optage et hurtigt lån

Det kan være praktisk for dig at kunne skabe et overblik over de vigtigste ting at være opmærksom på, når du ønsker at optage et hurtigt lån. Forberedelse og kendskab til lånemarkedet kan betyde, at du kan spare dig selv penge.

Ved at gøre brug af følgende råd kan du bedst muligt finde og sammensætte det bedste og billigst mulige lån for dig.

 • Undersøg markedet af de forskellige onlinebanker og låneudbydere
 • Find den udbyder, som har de mest attraktive lånevilkår for dig
 • Sørg for at læse det med småt, og skån dig selv for ubehagelige overraskelser senere hen
 • Være realistisk fremfor ambitiøs i din ansøgning om lån
 • Gør dig overvejelser over, hvordan din privatøkonomi skal være, imens du betaler af på lån
 • Sammenlign flere lån, så du kan finde det, der måtte være det billigste. Kig også andre steder end på hjemmesiden her.
 • Find det billigste lån ved hjælp af punktet omkring ”Årlige Omkostninger i Procent”
 • Det er uforpligtende at afsende en ansøgning om hurtigt lån
 • Sørg for at have NemID, når du optager et hurtigt lån på nettet.

Herudover kan det være en hjælp for dig at drøfte dine tanker om et hurtigt lån med familie eller venner, som kan hjælpe dig i processen med at optage det rette lån.