Tim Petersson

Som rådgiver har man et stort ansvar for andres økonomisk situation, og det er derfor vigtigt man har hoved skruet rigtigt på.

Brænder for at hjælpe andre

Jeg brænder af hjertet for at hjælpe andre, og det er en af årsagerne til, at han med hjemmesiden her rådgiver private til en bedre og sundere økonomi. Siden 2009 har jeg arbejdet med at hjælpe andre med at optimere deres økonomi. Det sker primært gennem optimering af budgetter.

Er i familien anset som finansiel rådgiver

Når det knager i økonomien i familien, så henvender den sig til mig. Det er ikke noget jeg som sådan har bedt om, men i og med at jeg godt kan lide og hjælpe og rådgive, så falder det hele godt sammen. De siger alle sammen, det er fordi de ved, at de får den bedste hjælp og rådgivning hos mig.

Når man bliver betroet til at hjælpe med andre økonomi, så følger der en stor mængde ansvar med, og det ansvar skal man tag meget alvorlig. Hvis der sker fejl i forbindelse med budgetlægning, det kunne fx være, at man glemmer en post, så kan det have fatale konsekvenser.

Med det i tankerne, har jeg udviklet et systemet der hindre at dette måtte ske.

Hjælper folk ud af RKI

RKI har igennem tiden gjort livet surt for mange, og derfor har jeg hen ad vejen besluttet at hjælpe så mange jeg overhovedet kan med at komme ud af deres register. Når det er sagt, så mener jeg kun der er en rigtig måde at komme ud af RKI på, og det er ved at betale gælden. Det er altså den hensigt jeg arbejder ud fra, hvis jeg skal hjælpe dig på rette vej.

Jeg samarbejder på ingen måder med Ribers, som driver RKI registeret. Det bliver jeg nemlig tit spurgt om, når folk vil hjælpes ud.

Tim Petersson Privat

Der er selvfølgelig også den privat side. Jeg er født i 1981 og har sammen med min kone 2 børn dejlige børn, som stammer fra henholdsvis 2011 og 2014 (i stedet for hvor gamle de er, for så behøver jeg ikke hvert år opdatere deres alder). Vi bor i en villa som er opført i 1975, og sammen med kærligheden til rådgivningen indenfor økonomi brænder jeg også for renovering af boligen, samt optimering af denne. Igen stammer det nok fra mit økonomisk sind, da energi optimering betyder flere penge på kontoen.

Tim ejer og driver en række rådgivning sites på nettet. Et stor del af dem handler om økonomi i forskellige vinkler, og han har altså derfor stor erfaring med dette.

Tim’s sociale profiler:
Facebook
Linkedin

Kontakt til Tim Petersson

Email: [email protected]
Telefon: +45 71 74 16 12

Der kan kun ydes rådgivning via mail.