Lån til campingvogn

Køb af en campingvogn vil være en større udskrivning for de fleste, og det vil i den forbindelse blive aktuelt at optage et lån til campingvogn.

Denne artikel er skrevet af Tim Petersson

Gå til låneoversigten

Lån til campingvogn på kun 2 minutter!

Ved at bruge indstillingerne nedenfor kan du nemt og simpelt finde den låneudbyder der matcher dine behov bedst

Indholdet i denne tabel er lavet i samarbejde med låneudbyderne. Hvis du tegner et lån efter at have klikket dig til en af udbyderne, så modtager vi provision deraf.

Herunder kan du lære mere om dine muligheder for at optage et lån til campingvogn på nettet. Det er vigtigt, at du kender til de forskellige forhold omkring det at optage et lån. Derved bliver du bedre i stand til at finde det lån, som matcher dine behov og ønsker.

Fordelen ved at optage lån til campingvogn på nettet

Det er blevet populært at optage lån på nettet. Der findes forskellige typer af lån, du har mulighed for at ansøge om. Disse varierer fra de små minilån, som findes i forskellige udgaver til de større forbrugslån. I forhold til køb af campingvogn kan du se en række af de fordele, der gør det online lånemarked attraktivt:

Du kan selv vælge den type af lån, som matcher dit økonomiske behov
Et godkendt lån bliver hurtigt udbetalt til din NemKonto
Det er enkelt at ansøge ved brug af NemID
Med NemID slipper du for at indsende fysisk papirdokumentation, og du sparer derved tid

Du skal også have disse 3 ting med i overvejelserne

 • Lånudbyderne blander sig ikke i, hvad pengene fra lånet skal brug til
 • Du har mulighed for at vælge imellem forskellige lånudbydere, som har forskellige lånevilkår- og betingelser
 • Der er ikke krav om sikkerhedsstillelse i forbindelse med at ansøge om et lån på nettet

Type af lån til campingvogn

Ved køb af campingvogn vil det typisk kræve et større lånebeløb. I denne forbindelse egner forbrugslånet sig.

Forbrugslånet er kendetegnet ved at have fleksible rammer, hvilket gør det anvendeligt i forbindelse med køb af campingvogn. Uanset om det er en relativ billig model, du ønsker at købe, eller om modellen befinder sig i den dyrere ende af skalaen, kan du ansøge om et forbrugslån, der i lånebeløb matcher dit økonomiske behov.

Der vil være forskellige og individuelle omstændigheder forbundet med hvert et køb af campingvogn. Derfor er det vigtigt, at der findes en type af lån, som har fleksible rammer både med hensyn til lånebeløb og løbetid.

Således kan du selv bestemme, hvor mange penge du ønsker at optage et lån til campingvogn for. Forbrugslånet er penge til privat forbrug, og lånudbyderne blander sig ikke i, hvad pengene skal brug på. Der skal heller ikke stilles sikkerhed for forbrugslånet, når det optages på nettet.

Du kan læse om følgende låne muligheder her på siden

Lån til bil

Hvis man køber en campingvogn, så skal man også næsten have en bil, og må derfor finde et billån

SMS-lån

SMS-lån er et gammelt begreb, i dag findes der mange muligheder for at låne fra mobilen.

Lån trods rki

Der findes faktisk muligheder for at får et RKI lån. Vi har en liste med udbydere, som tilbyder det.

kviklån

Når man vil have lån, så må det godt gå stærkt. Derfor er kviklån en god mulighed

Det skal du vide inden du køber campingvogn

Onlinebanker og deres forskellige lånevilkår

Det er til kundernes fordel, at det onlinemarked for lån er i udvikling. Det er med til at skabe attraktive vilkår hos de forskellige lånudbydere i forsøget på at tiltrække kunderne.

Derfor kan du opleve forskelle i forhold til lånebetingelser- og vilkår i blandt de forskellige onlinebanker.

Der vil både være kendte og ukendte banker online. De ukendte banker er typisk mindre bankvirksomheder, som ikke har fysisk filialer. Dog kan deres vilkår omkring bankprodukter stadig være attraktive, da de alene baserer deres virksomhed på nettet.

Når du ønsker at ansøge om et lån til campingvogn, kan det være relevant for dig at finde lånudbydere, som har en særlig attraktiv lav rente. Eller det kan være fordelagtigt for dig at kunne have mulighed for at indfri dit lån før tid, uden at det kommer til at koste dig ekstra.

Det handler i bund og grund om at finde den lånudbyder, som har et bankprodukt i form af et lån til campingvogn, som matcher dine ønsker og behov.

Hvor meget kan der lånes ved et forbrugslån?

Det er forskelligt fra lånudbyder til lånudbyder, hvor mange penge de giver mulighed for at optage lån for. Der findes online banker, som giver mulighed for at låne op til både 350.000 DKK. og 500.000 DKK. I den anden ende af den økonomiske skala kan der lånes fra ca. 15.000 DKK.

Med andre ord er der mulighed for at låne den pengesum, som du har brug for i forhold til lån til campingvogn.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på dine privatøkonomiske forhold, når du ansøger om et bestemt lånebeløb. I forbindelse med ansøgning om et forbrugslån, vil lånudbydere foretage en kreditvurdering. Herved sikrer banken sig, at der er sammenhæng imellem dit ønskede lånebeløb samt din privatøkonomi.

 

“Laan247.dk hjalp mig med at finde et godt kviklån, med en god rente! Tak for hjælpen!”

Carsten Petersen

“Nettet vælter sig i lånetilbud, og det er svært at navigere i dem. Heldigvis gør laan247.dk det nemt.”

Martin Larsen

“Det er ikke sjovt at mangle penge, det gør jeg heldigvis ikke mere efter jeg fandt denne her fantastiske service”

Maria Nielsen

Det bedste lån til campingvogn for dig

Det bedste lån finder du ved at matche lånebeløb med din privatøkonomisk. I princippet er det bedste lån et, som du er i stand til at betale tilbage. Derfor vil det være forskelligt fra person til person, hvad der vil være det bedste lån til campingvogn.

Et er at have kendskab til hvad prisen på en campingvogn er. Men mest betydningsfuldt af alt skal du være opmærksom på råderummet i din privatøkonomi. Det vil sige, hvad dit månedlige, disponible beløb er. Det er af dette, du skal betale lånets omkostninger og afdrag.

Når der er sammenhæng mellem din privatøkonomi og dit ønskede lånebeløb, højnes dine chancer for at blive godkendt til hele lånet, du har ansøgt om.

Modsat har banken også mulighed for kun at tilbyde dig en del af lånebeløbet, såfremt det vurderes, at dette lavere lånebeløb bedre matcher din privatøkonomi.

Det kan altid svare sig at undersøge markedet for muligheder. Herved får du indblik i lånudbydernes forskellige vilkår.

 • Læg et budget og udregn dit månedlige, disponible beløb
 • Ansøg om et lån til campingvogn som matcher dit budget
 • Undersøg markedet for lån til campingvogn og find den lånudbyder, der har favorable vilkår for dig

Ansøgningsproces og kreditvurdering

Når du ansøger om lån til campingvogn i form af et lån til privatforbrug på nettet, vil ansøgningsprocedurerne minde om hinanden.

Til forskel fra de små minilån med små lånebeløb, skal der fremlægges dokumentation for dine økonomiske omstændigheder i forbindelse med ansøgning om et større forbrugslån.

Det er bankens måde at sikre sig, at låntageren har en sund økonomi, som matcher det angivne lånebeløb. Derved højnes chancen for, at banken får sine penge igen.

Det er ydermere til kundens fordel, at der foretages en kreditvurdering. Det er med til at sikre, at vedkommende er i stand til at betale lånet og dets omkostninger tilbage til banken og således undgå at få ubetalt gæld med de konsekvenser, der dertil følger.

Ansøgningsprocessen forgår således:

 1. Angivelse af ønsket lånebeløb og løbetid
 2. Angivelse af personlige og økonomiske oplysninger
 3. Indhentning af dokumentation til kreditvurdering ved brug af NemID

Godkendelse af ansøgning ved hjælp af NemID

Hvilken type lån til bil skal man vælge?

Et billån er ofte af en vis størrelse, og skal man op og låne de beløb, kan det være en god idé at gå i banken og forhøre sig ad. Bankrådgiverne er velinformerede om ens økonomi og kan fortælle mere om alle de muligheder man har for at låne.

Er ens behov for et billån af en lidt mindre størrelse, kan man kigge på online lån. Online lån kan af mange årsager være fordelagtigt for mange at vælge, da man slipper for mange af de ting, man skal i en bank for at optage et lån.  

Online lån – et alternativ til banklån

Online lån udbydes af private låneudbydere, hvilket er helt anerledes fra at låne i en bank. Når man ansøger om et online lån foregår det hele via en hjemmeside og man skal ikke møde op til personlige samtaler. Der er mange der foretrækker at undgå at skulle rende til møder hele tiden, så i de tilfælde er et online lån en god mulighed.

Online lån er ofte hurtige at tage. De fleste har kun 24 timers behandlingstid, hvilket er godt hvis man skal bruge pengene hurtigt. Til gengæld kan renten være en smule højere på online lån, men det opvejes ved at løbetiden ofte også er hurtigere. Ved er online lån kan man låne et mindre beløb end en bank kan tilbyde dig, men alt afhængigt af det billån man ønsker, kan man sagtens overveje om et online lån ikke alligevel skulle passe til ens behov.  

Fordelene ved et online lån til bil

 • Det hele foregår online – ingen møder og samtaler i banken
 • Hurtig proces, da pengene kommer hurtigt
 • Løbetiden er kort
 • Ingen stiller krav til hvad pengene skal bruges til
 • Du behøver ikke at stille sikkerhed for lånet

Forskellige typer online lån til bil – hvilken skal man vælge?

Der er flere forskellige typer online lån at vælge imellem, og det er derfor vigtigt at kunne skelne dem fra hinanden, så man vælger den bedste type lån til bil. De enkelte låneudbydere kan have forskellige vilkår og regler, så dem skal man sætte sig grundigt ind i inden man låner. Ligesom man som låner har nogle krav til hvor meget man vil låne og hvor høj renten må være, har låneudbyderne også nogle krav til deres lånere, for at ville låne dem penge.

Så længe man overholder låneudbydernes regler, er der kun nogle simple trin man skal igennem, når man har besluttet sig for hvilken type lån man vil have.

Forbrugslån er den mest almindelige lånetype

Rigtig mange vælger at tage et forbrugslån. Det forstår man godt, da det passer til langt de flestes lånebehov. Selvom forbrugslån stadig er et begreb, der dækker over flere typer lån, er fællesnævneren for de fleste forbrugslån at de er uden sikkerhed og forbrugsstyring. Det betyder at man kan låne uanset hvordan ens økonomiske situation ser ud. 

Mange låneudbydere har også et krav om at lånere ikke må være registreret i RKI. På trods af det, er der stadig nogle der tilbyder forbrugslån til RKI-registrerede medlemmer. Det gælder om at finde ud af hvad den enkelte låneudbyders regler er, før man ansøger om et lån til bil.

De nemmeste og hurtigste lån til bil er kviklån og minilån

De små lånetyper som kviklån og minilån er nemme og meget hurtige at tage. Det er de fordi beløbene ofte er meget små, og ikke altid passer til større behov som lån til bil. Skal man dog bruge et mindre beløb er lånene en god løsning, da man hurtigt har pengene efter man har ansøgt. En anden måde at låne hurtigt på er SMS-lån, der kan optages nemt og hurtigt, og så endda fra sin smartphone! Man kontakter et nummer, der så efter en kort opringning eller en SMS bekræfter lånet og snart derefter har man pengene til rådighed på sin konto. Det må man sige er smart og noget af en udvikling fra tidligere lån, der skulle foregå i banken.

Hvad skal man være opmærksom på ved et lån til bil?

Som med alle lån er det vigtigste at man har læst alle regler og vilkår, så man ved hvornår og hvor meget man skal betale tilbage af lånet. Naturligvis skal lån ikke optages uden grund og det kræver en vis portion ansvar at betale lånet tilbage rettidigt og sætte sig ind i al den information lånet kræver at man har styr på.

Selvom det er nemt at tage et online lån, skal man stadig være opmærksom på at man vælger den rigtige type lån til bil og til ens behov.

Nogle generelle huskeregler for billån er, at man aldrig skal låne mere end man har brug for. Det er ærgerlige penge at betale tilbage, da man hurtigt kan komme til at bruge dem når de står på ens konto, og så har man ikke pengene når afbetalingen skal falde.