Lån til campingvogn

Køb af en campingvogn vil være en større udskrivning for de fleste, og det vil i den forbindelse blive aktuelt at optage et lån til campingvogn.

Denne artikel er skrevet af Tim Petersson

Gå til låneoversigten

Lån til campingvogn på kun 2 minutter!

Ved at bruge indstillingerne nedenfor kan du nemt og simpelt finde den låneudbyder der matcher dine behov bedst

Herunder kan du lære mere om dine muligheder for at optage et lån til campingvogn på nettet. Det er vigtigt, at du kender til de forskellige forhold omkring det at optage et lån. Derved bliver du bedre i stand til at finde det lån, som matcher dine behov og ønsker.

Fordelen ved at optage lån til campingvogn på nettet

Det er blevet populært at optage lån på nettet. Der findes forskellige typer af lån, du har mulighed for at ansøge om. Disse varierer fra de små minilån, som findes i forskellige udgaver til de større forbrugslån. I forhold til køb af campingvogn kan du se en række af de fordele, der gør det online lånemarked attraktivt:

Du kan selv vælge den type af lån, som matcher dit økonomiske behov
Et godkendt lån bliver hurtigt udbetalt til din NemKonto
Det er enkelt at ansøge ved brug af NemID
Med NemID slipper du for at indsende fysisk papirdokumentation, og du sparer derved tid

Du skal også have disse 3 ting med i overvejelserne

 • Lånudbyderne blander sig ikke i, hvad pengene fra lånet skal brug til
 • Du har mulighed for at vælge imellem forskellige lånudbydere, som har forskellige lånevilkår- og betingelser
 • Der er ikke krav om sikkerhedsstillelse i forbindelse med at ansøge om et lån på nettet

Type af lån til campingvogn

Ved køb af campingvogn vil det typisk kræve et større lånebeløb. I denne forbindelse egner forbrugslånet sig.

Forbrugslånet er kendetegnet ved at have fleksible rammer, hvilket gør det anvendeligt i forbindelse med køb af campingvogn. Uanset om det er en relativ billig model, du ønsker at købe, eller om modellen befinder sig i den dyrere ende af skalaen, kan du ansøge om et forbrugslån, der i lånebeløb matcher dit økonomiske behov.

Der vil være forskellige og individuelle omstændigheder forbundet med hvert et køb af campingvogn. Derfor er det vigtigt, at der findes en type af lån, som har fleksible rammer både med hensyn til lånebeløb og løbetid.

Således kan du selv bestemme, hvor mange penge du ønsker at optage et lån til campingvogn for. Forbrugslånet er penge til privat forbrug, og lånudbyderne blander sig ikke i, hvad pengene skal brug på. Der skal heller ikke stilles sikkerhed for forbrugslånet, når det optages på nettet.

Du kan læse om følgende låne muligheder her på siden

Lån til bil

Hvis man køber en campingvogn, så skal man også næsten have en bil, og må derfor finde et billån

SMS-lån

SMS-lån er et gammelt begreb, i dag findes der mange muligheder for at låne fra mobilen.

Lån trods rki

Der findes faktisk muligheder for at får et RKI lån. Vi har en liste med udbydere, som tilbyder det.

kviklån

Når man vil have lån, så må det godt gå stærkt. Derfor er kviklån en god mulighed

Det skal du vide inden du køber campingvogn

Onlinebanker og deres forskellige lånevilkår

Det er til kundernes fordel, at det onlinemarked for lån er i udvikling. Det er med til at skabe attraktive vilkår hos de forskellige lånudbydere i forsøget på at tiltrække kunderne.

Derfor kan du opleve forskelle i forhold til lånebetingelser- og vilkår i blandt de forskellige onlinebanker.

Der vil både være kendte og ukendte banker online. De ukendte banker er typisk mindre bankvirksomheder, som ikke har fysisk filialer. Dog kan deres vilkår omkring bankprodukter stadig være attraktive, da de alene baserer deres virksomhed på nettet.

Når du ønsker at ansøge om et lån til campingvogn, kan det være relevant for dig at finde lånudbydere, som har en særlig attraktiv lav rente. Eller det kan være fordelagtigt for dig at kunne have mulighed for at indfri dit lån før tid, uden at det kommer til at koste dig ekstra.

Det handler i bund og grund om at finde den lånudbyder, som har et bankprodukt i form af et lån til campingvogn, som matcher dine ønsker og behov.

Hvor meget kan der lånes ved et forbrugslån?

Det er forskelligt fra lånudbyder til lånudbyder, hvor mange penge de giver mulighed for at optage lån for. Der findes online banker, som giver mulighed for at låne op til både 350.000 DKK. og 500.000 DKK. I den anden ende af den økonomiske skala kan der lånes fra ca. 15.000 DKK.

Med andre ord er der mulighed for at låne den pengesum, som du har brug for i forhold til lån til campingvogn.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på dine privatøkonomiske forhold, når du ansøger om et bestemt lånebeløb. I forbindelse med ansøgning om et forbrugslån, vil lånudbydere foretage en kreditvurdering. Herved sikrer banken sig, at der er sammenhæng imellem dit ønskede lånebeløb samt din privatøkonomi.

 

“Laan247.dk hjalp mig med at finde et godt kviklån, med en god rente! Tak for hjælpen!”

Carsten Petersen

“Nettet vælter sig i lånetilbud, og det er svært at navigere i dem. Heldigvis gør laan247.dk det nemt.”

Martin Larsen

“Det er ikke sjovt at mangle penge, det gør jeg heldigvis ikke mere efter jeg fandt denne her fantastiske service”

Maria Nielsen

Lån til campingvogn

Et godt lån finder du ved at matche lånebeløb med din privatøkonomisk. I princippet er et godt lån et, som du er i stand til at betale tilbage. Derfor vil det være forskelligt fra person til person, hvad der vil være det et godt lån til campingvogn.

Et er at have kendskab til hvad prisen på en campingvogn er. Men mest betydningsfuldt af alt skal du være opmærksom på råderummet i din privatøkonomi. Det vil sige, hvad dit månedlige, disponible beløb er. Det er af dette, du skal betale lånets omkostninger og afdrag.

Når der er sammenhæng mellem din privatøkonomi og dit ønskede lånebeløb, højnes dine chancer for at blive godkendt til hele lånet, du har ansøgt om.

Modsat har banken også mulighed for kun at tilbyde dig en del af lånebeløbet, såfremt det vurderes, at dette lavere lånebeløb bedre matcher din privatøkonomi.

Det kan altid svare sig at undersøge markedet for muligheder. Herved får du indblik i lånudbydernes forskellige vilkår.

 • Læg et budget og udregn dit månedlige, disponible beløb
 • Ansøg om et lån til campingvogn som matcher dit budget
 • Undersøg markedet for lån til campingvogn og find den lånudbyder, der har favorable vilkår for dig

Ansøgningsproces og kreditvurdering

Når du ansøger om lån til campingvogn i form af et lån til privatforbrug på nettet, vil ansøgningsprocedurerne minde om hinanden.

Til forskel fra de små minilån med små lånebeløb, skal der fremlægges dokumentation for dine økonomiske omstændigheder i forbindelse med ansøgning om et større forbrugslån.

Det er bankens måde at sikre sig, at låntageren har en sund økonomi, som matcher det angivne lånebeløb. Derved højnes chancen for, at banken får sine penge igen.

Det er ydermere til kundens fordel, at der foretages en kreditvurdering. Det er med til at sikre, at vedkommende er i stand til at betale lånet og dets omkostninger tilbage til banken og således undgå at få ubetalt gæld med de konsekvenser, der dertil følger.

Ansøgningsprocessen forgår således:

 1. Angivelse af ønsket lånebeløb og løbetid
 2. Angivelse af personlige og økonomiske oplysninger
 3. Indhentning af dokumentation til kreditvurdering ved brug af NemID

Godkendelse af ansøgning ved hjælp af NemID

Rentesats og privatøkonomi

Når der foretages en individuel kreditvurdering, vil sagsbehandlingstiden vare en anelse længere. Det er både til banken og låntagers fordel, at der foretages denne kvalificerede vurdering af lån til campingvogn.

Hvad angår renten, vil den typisk være variabel, når det handler om forbrugslån. Dog fastsættes den indenfor et bestemt interval. Rentefastsættelsen bliver blandt andet påvirket af låntagers privatøkonomiske forhold.

Som hovedregel gælder det, at des sundere økonomi du har, des lavere rentesats er du i stand til at kunne opnå.

Også af denne grund kan det svare sig at være realistisk i sin ansøgning om lånebeløb og således ansøge om et lån, som matcher ens privatøkonomi.

Af samme grund vil der være forskel på de tilbud, som lånudbyder giver deres kunder.

Sådan finder du et lån til campingvogn

For mange er det naturligvis attraktivt at finde det billigst mulige lån. Selvom et lån måske kan virke fordelagtigt pga. en særlig lav rente, eller fordi der ikke er forbundet stiftelsesgebyr i forbindelse med lånets optagelse, er det fortsat vigtigt at se på et låns samlede omkostninger for bedst muligt at kunne bedømme det.

Du kan i sidste ende spare penge ved at sætte dig ind i de forskellige lånemuligheder og undersøge forskellige tilbud på lån til campingvogn.

Når du har flere tilbud på et lån, er du i stand til at sammenligne dem og finde det billigste.

Dette gør du ved hjælp af punktet om ”årlige omkostninger i procent” (ÅOP), som er et nøgletal, der kan identificere det billigste lån.

Kort sagt vil det lån med den laveste ÅOP være det billigste lån for dig.

Overvejelser i forbindelse med at optage lån til campingvogn

Når du optager et lån, kan du med fordel gøre dig nogle overordnede tanker omkring, hvordan du ønsker at din privatøkonomi skal hænge sammen. Et låns månedlige ydelser vil nemlig påvirke din privatøkonomi. Ydelserne på et lån bliver påvirket af lånets størrelse samt løbetid.

I korte træk kan du være bevidst om følgende sammenhænge, når du ansøger om lån til campingvogn:

 • Des længere løbetid des lavere, månedlige ydelser og des dyrere bliver lånet samlet set
 • Des kortere løbetid des højere månedlige ydelser, men des hurtigere bliver du gældfri igen

Det vil naturligvis afhænge af individuelle forhold og ønsker, hvilken type af låneramme der ønskes. Der er fordele og ulemper forbundet med begge.

Med et stort forbrugslån der har en lang løbetid, kan det have afgørende betydning, at der er lidt ekstra ’luft’ i ens månedlige budget, mens der afdrages på lånet. Dog vil det på den anden side være attraktivt med et låneramme, der gør, at man hurtigt bliver gældfri igen.

Der findes mange muligheder for at skræddersy det lån til campingvogn, som passer til ens omstændigheder og ønsker.