Om Laan247.dk

Velkommen til vores side. Her på siden kan du finde hjælp til at få gjort en uoverskuelig verden af lån mere overskuelig. Du kan blandt andet læse om, hvad forskellen på de forskellige online låntyper er, og hvordan du i det hele taget forbereder dig bedst, inden du kaster dig ud i at låne penge online. Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, og hvem vi er, kan du læse med her.

Vores mission

Over de seneste år, er det blevet mere og mere populært at låne penge på nettet. Den voksende efterspørgsel har resulteret i et væsentligt større udbud i den forstand, at flere udbydere af de online lån har meldt sin ankomst på markedet. Det har den fordel, at konkurrencen er blevet større, hvilket skærper kvaliteten af de online lån. Men det har også den ulempe, at det som låner kan være temmelig svært at få et overblik over sine muligheder og forstå, hvad forskellen på de forskellige online lån egentlig er.

Det er her, vi kommer ind i billedet! Vi har lavet denne hjemmeside for at hjælpe dig som låner til at få et overblik over den til tider ganske uoverskuelige verden af online lån. På hjemmesiden kan du blandt andet læse om, hvad de forskellige lånetyper indebærer, og hvad de kan tilbyde dig, ligesom du eksempelvis kan læse mere om, hvordan du bedste forbereder dig, inden du låner penge online.

Med andre ord er vore mission at hjælpe dig til at få så god en oplevelse som muligt, når du vælger at låne penge på internettet.

Det kan vi hjælpe dig med

Den danske lovgivning gør det muligt for enhver låneudbyder at nægte at tage en ansøgning i betragtning, hvis ansøgeren er registreret i RKI. Det er et forsøg på at sikre, at allerede forgældede danskere ikke bliver endnu mere forgældede, og det er en nobel sag.

Desværre kan uheldet ramme os alle sammen, og når det rammer kan vi alle sammen have brug for hjælp. Der er masser af situationer, hvor et lån er den eneste løsning. For nogen vil det være muligt at låne af familie eller venner, men for langt de fleste er det ikke en mulighed, og så må man vende sig mod en lånudbyder.

Hvis du er registreret i RKI, er det dog langt de færreste udbydere, der overhovedet vil skænke din ansøgning et blik. Vi kan ikke garantere dig, at du kan få et lån hos en af vores samarbejdspartnere, men vi kan garantere dig, at de tager et seriøst kig på din ansøgning, og at du får en fair chance for at blive godkendt.

 

Laan247.dk er en dansk sammenligningsportal, der giver dig et gennemsigtigt og overskueligt overblik over dine muligheder for at optage lån online hos de mange forskellige låneudbydere. Så kort kan det siges.

Laan247.dk er et provisionssamarbejde mellem en lang række online lånevirksomheder og Linkcia ApS, der er drivkraften bag laan247.dk.

Sådan ser lånemarkedet ud – vi gør det overskueligt for dig

Det kan være rigtig svært at overskue hvilke muligheder du har for at optage lån, men det kan vi hjælpe dig med. På laan247.dk får du et stort overblik over, hvordan lånemarkedet ser ud lige nu. Nogle af vores samarbejdspartnere tilbyder også lån på trods af RKI og de er alle godkendte låneselskaber, så du er i trygge hænder, når du ansøger om et lån.

Her på siden finder du en overskuelig og komplet gennemsigtig oversigt over de forskellige lån og låneudbydere, som du finder på markedet i dag. Det kan være en jungle for mange, specielt, når man ønsker at finde det bedste lån for en. Det er netop dén problemstilling, som vi her på siden forsøger at gøre op med.

Vær altid sikker på at du er økonomisk udrustet til at låne

De fleste er formentlig klar over, at der er visse omkostninger forbundet med det at låne penge. I mange tilfælde vil omkostningen, der er forbundet med at låne penge online være større end den, der er forbundet med at låne penge hos banken.

Selvom denne omkostning for mange ikke overskygger de andre fordele, der er ved at låne penge på internettet, er det alligevel vigtigt at være bevidst om disse udgifter. Vær derfor altid sikker på, at du er økonomisk udrustet til at optage et lån, inden du kaster dig ud i det.

Tim Petersson

Vi støtter disse ordninger