Om Laan247.dk

Velkommen til vores side. Her på siden kan du finde hjælp til at få gjort en uoverskuelig verden af lån mere overskuelig. Du kan blandt andet læse om, hvad forskellen på de forskellige online låntyper er, og hvordan du i det hele taget forbereder dig bedst, inden du kaster dig ud i at låne penge online. Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, og hvem vi er, kan du læse med her.

Vores mission

Over de seneste år, er det blevet mere og mere populært at låne penge på nettet. Den voksende efterspørgsel har resulteret i et væsentligt større udbud i den forstand, at flere udbydere af de online lån har meldt sin ankomst på markedet. Det har den fordel, at konkurrencen er blevet større, hvilket skærper kvaliteten af de online lån. Men det har også den ulempe, at det som låner kan være temmelig svært at få et overblik over sine muligheder og forstå, hvad forskellen på de forskellige online lån egentlig er.

Det er her, vi kommer ind i billedet! Vi har lavet denne hjemmeside for at hjælpe dig som låner til at få et overblik over den til tider ganske uoverskuelige verden af online lån. På hjemmesiden kan du blandt andet læse om, hvad de forskellige lånetyper indebærer, og hvad de kan tilbyde dig, ligesom du eksempelvis kan læse mere om, hvordan du bedste forbereder dig, inden du låner penge online.

Med andre ord er vore mission at hjælpe dig til at få så god en oplevelse som muligt, når du vælger at låne penge på internettet.

Det kan vi hjælpe dig med

Selvom Tim Petersson ikke er uddannet inden for økonomi, kan han stadig hjælpe dig, når det kommer til at rådgive om at låne på nettet. Denne evne bunder i mange års erfaring med låneverdenen. At Tim har begået sin i låneverdenen i så mange år, som han har, har givet ham et indgående og dybdegående kendskab til dens præmisser, hvilket giver ham forudsætning for at hjælpe andre med at begå sig i den.

Tim har blandt andet gennem mange år brugt tid og energi på at hjælpe andre med at skabe en solid og gunstig økonomi ved at hjælpe med budgetlægning og opsætning af budgetkonti. Du kan derfor føle dig helt tryg i Tims hænder, når det gælder hjælp til økonomi og lån.

Tim Petersson

Tim Petersson

Økonomisk rådgiver

Vær altid sikker på at du er økonomisk udrustet til at låne

De fleste er formentlig klar over, at der er visse omkostninger forbundet med det at låne penge. I mange tilfælde vil omkostningen, der er forbundet med at låne penge online være større end den, der er forbundet med at låne penge hos banken.

Selvom denne omkostning for mange ikke overskygger de andre fordele, der er ved at låne penge på internettet, er det alligevel vigtigt at være bevidst om disse udgifter. Vær derfor altid sikker på, at du er økonomisk udrustet til at optage et lån, inden du kaster dig ud i det.

Tim Petersson

Vi støtter disse ordninger

Tim Petersson - Rådgiver

Har igennem flere år arbejde med økonomisk rådgivning af privat personer. Og er i familien anset som ham med styr på det økonomiske. Ofte kommer venner og bekendte med spørgsmål når de skal have styr på detaljerne.