Lån til cykel

I Danmark er langt de fleste af os bidt af en gal cykel. Det vil sige, at langt de fleste ejer en cykel, og at vi bruger denne cykel regelmæssigt. Nogle bruger cyklen til lange ture til og fra arbejde hver dag.
Denne artikel er skrevet af Tim Petersson
Gå til låneoversigten

Lån til cykel kun 2 minutter!

Ved at bruge indstillingerne nedenfor kan du nemt og simpelt finde den låneudbyder der matcher dine behov

Vi modtager provision fra alle låneudbyderne på listen, og den indeholder ikke alle låneudbydere.

Andre foretrækker at bruge cyklen til at svinge ned til supermarkedet, træningscentret eller vennen, som bor lige om hjørnet. Lige meget hvad, så er der utrolig mange fordele ved en cykel. Blandt andet er det nemmere at finde parkering, man får motion og så er den billigere end offentlig transport.

Sådan kommer du i gang med et lån til cykel

Hvis man er nået til den konklusion, at man skal låne penge til sin kommende cykel, så er der en række ting, som det er vigtigt at tage stilling til. Lån til cykel er ikke et svimlende lån og en helt vild beslutning, men det kræver alligevel omtanke.

Følgende ting bør man tage stilling til:

  • Hvor stort et beløb skal man bruge til lån til cykel?
  • Hvor lang skal løbetiden være?
  • Hvor stor en rente er man villig til at acceptere?

En cykel kan være en social ting

Udover de rent praktiske ting ved at have en cykel, så er der også hele spørgsmålet om social inklusion. Har man ikke en ordentlig cykel, så bliver man nemlig både hurtigt til besvær og udelukke af det sociale fællesskab.

Tænk bare over hvor irriterende det er, når man skal et sted hen, og man på grund af én enkelt person i gruppen er nødt til at skaffe en bil eller tage en bus frem for at cykle. Det kan skabe irritation og spændinger, og det er der virkelig ingen grund til.

Du kan læse om følgende låne muligheder her på siden

FOrbrugslån

Et forbrugslån, er som navnet antyder, et lån til forbrug. Du kan læse mere om forbrugslån her.

SMS-lån

SMS-lån er et gammelt begreb, i dag findes der mange muligheder for at låne fra mobilen.

Lån trods rki

Der findes faktisk muligheder for at får et RKI lån. Vi har en liste med udbydere, som tilbyder det.

kviklån

Når man vil have lån, så må det godt gå stærkt. Derfor er kviklån en god mulighed

NemID gør det nemt at låne penge hurtigt

En cykel skal være god

Fordi de fleste af os cykler rigtig meget, så er det en dum idé at nedprioritere, når det kommer til ens cykel. Man kan selvfølgelig godt købe den billigste eller købe en gammel cykel brugt. Det er fint nok, men kan næppe betale sig i længden.

En dårlig cykel vil nemlig ofte gå i stykker og skulle til reparation. Og så kan man nemt ende med at bruge flere penge på at fikse kæde, bremser og hjul, end man ville gøre på det på en ny og lækker cykel, som kører godt og holder i mange, mange år.

Ikke alle har penge til en ny cykel

Desværre er det langt fra alle, som har råd til at gå ud og investere i en ny cykel, når den gamle svigter. For det er nemlig sådan, at gode cykler er dyre. De koster en del penge, og det er langt fra alle, som har et rådighedsbeløb stort nok til at betale for en cykel.

Dog kan man heller ikke gå i mange måneder uden en cykel imens man spinker og sparer og går sine fødder helt slidte. Det er vigtigt at have en cykel i stald, og derfor kommer der her en guide til, hvordan man låner penge til cykel.

Lån penge nu

Hvis du bare gerne vil i gang, så lån penge nu og kom op på cyklen med det samme. Der er masser af gode muligheder på lånemarkedet, og endda med gode renter!

Quicklån er oplagt

Når du skal have et hurtigt og forholdsvis lille lån, så er quicklån et meget oplagt valg. Se derfor mulighederne på hjemmeside her.

“Laan247.dk hjalp mig med at finde et godt kviklån, med en god rente! Tak for hjælpen!”

Carsten Petersen

“Nettet vælter sig i lånetilbud, og det er svært at navigere i dem. Heldigvis gør laan247.dk det nemt.”

Martin Larsen

“Det er ikke sjovt at mangle penge, det gør jeg heldigvis ikke mere efter jeg fandt denne her fantastiske service”

Maria Nielsen

Lån for nybegyndere - det betyder udtrykkene

Lad os starte i det helt basale, for mange har ikke engang prøvet at låne før, og disse mennesker ved knapt nok, hvad de forskellige udtryk inden for låneverdenen betyder. Det er vigtigt at have styr på de basale ting, når man låner.

Ellers kan man nemlig ikke vurdere, om lånet er noget for en eller om man skal vælge en anden løsning. Særligt med online lån, som vi senere vender tilbage til, er man meget på egen hånd, og man skal derfor kunne agere som sin egen bankrådgiver.

Løbetid er tilbagebetalingstid

De mest vigtige ord at forstå i forbindelse med et lån er løbetid og rente. Lån til cykel er nemlig ikke bare en pengesum, som sættes ind på ens konto, og som man betaler tilbage, når det passer en. Som med alle lån er der vilkår og regler, som skal overholdes.

Løbetiden er en betegnelse for den tid, som lånet skal betales tilbage på. Løbetiden kan være kort eller lang – det kan man selv være med til at fastsætte. Typisk for online lån er dog, at løbetiden ofte er lidt hurtigere end hos lånene hos banken.

Renten bestemmer lånets størrelse

Efter løbetid skal man kigge på rentens størrelse. Renten er vigtig at være opmærksom på, for den er definerende for, hvor mange penge man ender med at skulle betale tilbage reelt. Rente er nemlig et helt reelt krav ved et lån til cykel, og det er der intet suspekt eller forkert ved.

Renten er en betegnelse for det ekstrabeløb, der lægges til lånet hver gang man betaler tilbage. Renten kan man kalde for låneudbyderens indtægt, idet den på mange måder udgør deres løn eller bonus for at have lånt pengene ud. Nogle lån har højere rente end andre, så det er en god idé at være opmærksom, når man låner.

Hvilken type af lån til cykel?

Når man skal låne hus til de store ting – for eksempel bil eller hus – så kan det være en rigtig god idé at gå til banken. Her kan man få råd og vejledning og viden om ens økonomi og de forskellige muligheder, som man har.

Men når det gælder mindre lån, som lån til cykel, så kan det langt fra betale sig at bruge en masse tid og energi på samtaler med banken. Her er et online lån nemlig både tilstrækkeligt og fordelagtigt.

Lidt om lån online

Online lån styres typisk af private låneudbydere, og de administreres via hjemmesider. Det vil sige, at hele låneprocessen er online baseret, og at man derfor slipper for samtaler og generelt for kontakt med nogle ansatte. Det er der mange, som godt kan lide, når det drejer sig om mindre lån.

Nogle af de generelle træk ved online lån er som følger:

  • Har en hjemmeside som basis
  • Er hurtige at tage (arbejder ofte med 24 timers behandlingstid)
  • Tit lidt større renter men til gengæld hurtig løbetid
  • Mindre beløb, dog stor spændvidde for, hvor meget man kan låne

Hvad er de forskellige typer af online lån?

Online lån er dog langt fra bare online lån. Der er nemlig en række forskellige lånetyper, som minder om hinanden, men som alligevel hver især har nogle unikke kendetegn. Når man skal vælge typen af lån til cykel, er det derfor vigtigt at have en indsigt i de forskellige lånetyper.

Det er samtidig vigtigt at være opmærksom på at de forskellige betegnelser for online lån er paraplybegreber, og at vilkårene kan ændre sig fra udbyder til udbyder. Det er derfor altid vigtigt at opdatere sig selv grundigt på vilkår og betingelser på de enkelte lånersider.

Forbrugslån – en sikker klassiker

Den mest kendte og meget benyttede type af lån online er forbrugslån. Forbrugslån er et paraplybegreb der dækker over en række forskellige lån. Fællesnævneren for dem alle er, at der her er tale om lån uden sikkerhed og uden forbrugsstyring.

Det vil sige at man kan låne penge via et forbrugslån uanset ens økonomiske situation. Ofte er en af de eneste betingelser, at man ikke må være registreret hos RKI – og selv her er der udbydere, som er villige til at låne ud alligevel. Forbrugslån tages online og betales lynhurtigt ind på kontoen.

Minilån og kviklån – den nemmeste vej til lån til cykel

Andre typer af lån, som man med fordel kan tage i forbindelse med lån til cykel, er minilån og kviklån. Disse lån er kendetegnet ved at være små og enormt hurtige at tage. Det kan være en fordel, særligt når man mangler penge til hurtige udgifter.

En ting, man skal være opmærksom på, er at særligt minilån og de lignende mikrolån ofte drejer sig om mindre beløb. Det er derfor ikke sikkert, at man her kan låne nok til sin cykel. Det afhænger selvfølgelig af den model, men går og drømmer om.

Brug mobilen og tag et sms-lån

En alternativ måde at låne penge på via en privat udbyder er at tage et sms-lån. Dette må siges at repræsentere den ultimative udvikling inden for låneteknik, idet denne type af lån kan tages direkte fra ens smartphone.

Sms-lån tages typisk ved, at man via sin telefon kontakter et bestemt nummer og skriver en bogstav- eller talkode. Så bliver man enten ringet op, får en sms eller en mail, hvor man lynhurtigt kan bekræfte, at man ønsker at tage lånet. Det bliver ikke meget nemmere end det.

Invester i kvalitet, når du låner til cyklen

At tage et lån online er altså mindre besværligt end nogensinde før. De mange private udbydere og de mange fine hjemmesider gør det nemt og overskueligt at låne, og flere danskere har adgang til nemme lån end nogensinde før.

Dog er et lån ikke noget, man skal tage uden at tænke sig om. Det er en investering, og den skal tages med ansvar og bevidsthed. Når man tager et lån til cykel, bør man derfor bruge pengene fornuftigt og investere i en cykel, som virkelig er god. På den måde får man mere ud af pengene.