Lån penge nu

Markedet og mulighederne for at optage lån online er tiltagende, både hvad angår typer af lån samt låneudbydere. Det er både nemt og enkelt at låne penge online i dag, hvor NemID er det eneste, der behøves som underskrift.

Denne artikel er skrevet af Tim Petersson

 

Gå til låneoversigten

Lån penge på kun 2 minutter!

Ved at bruge indstillingerne nedenfor kan du nemt og simpelt finde den låneudbyder der matcher dine behov bedst

Vi modtager provision fra alle låneudbyderne på listen, og den indeholder ikke alle låneudbydere.

Ved at læse med videre kan du som forbruger få et hurtigt overblik over nogle af de praktiske aspekter i forhold til at låne penge hurtigt. Derudover gives der gode råd til, hvordan du selv kan være til at højne dine lånemuligheder, når der er brug for at låne penge nu og her.

Uanset typen af hurtige lån til privatlån kan du selv bestemme, hvad pengene skal bruges på og til.

Generelle vilkår for at låne penge nu og her til privatforbrug

Det skal du overveje

Antallet af låneudbydere på nettet er konstant stigende, og flere nye nichebanker dukker løbende op. Hver enkelt bank eller låneudbyder har sine specifikke vilkår og betingelser i forhold til hvem, der kan ansøge om og blive godkendt til et lån.

En minimumsgrænse der starte fra 18 år

Man skal være myndig for at kunne låne penge, og derfor er der også en minimumsgrænse på 18 år.

Fremlæggelse af relevant dokumentation

Det er altid et krav at kan dokumentere hvem man er. Oftest sker det via nem-id. Men herunder også krav til økonomiske forhold samt identifikation af ansøger

Det er krav

Dog gælder der nogle mere overordnede retningslinjer i forhold ansøgeren, der gælder som krav for at kunne blive godkendt. Kravene er listet nedenfor, og det er dem du skal forholde dig til hvis du gerne vil ud og låne penge på det danske marked.

En minimumsindkomst 150.000 DKK årligt

Nogen udbydere vil gerne have, at man har en stabil indkomst, og der kan derfor stilles krav til minimum 150.000 kroner om året i indtægt for husstanden.

Fast arbejde

Det er nogen gange et krav, at man er i arbejde, men det er det ikke altid. Derfor kan det godt betale sig at sende ansøgninger afsted selvom du ikke er i fast arbejde. Kontanthjælp er fx. også en fastindkomst

Det er til fordel for forbrugerne, at der findes mange forskellige låneudbydere. Så skulle man være afskåret fra at kunne optage et lån hos én låneudbyder, er der gode muligheder for at finde en anden, som har andre vilkår og betingelser. Selvom de fleste online banker ikke godkender ansøgere, som er registreret i RKI, er der stadigvæk andre låneudbydere, som giver mulighed for at låne penge hurtigt trods RKI. Hos visse låneudbydere er det en betingelse, at ansøgeren har NemID, da ansøgnings- og udbetalingsprocessen alene foregår ved brug af hhv. NemID og NemKonto.

Du kan læse om følgende låne muligheder her på siden

FOrbrugslån

Et forbrugslån, er som navnet antyder, et lån til forbrug. Du kan læse mere om forbrugslån her.

SMS-lån

SMS-lån er et gammelt begreb, i dag findes der mange muligheder for at låne fra mobilen.

Lån trods rki

Der findes faktisk muligheder for at får et RKI lån. Vi har en liste med udbydere, som tilbyder det.

kviklån

Når man vil have lån, så må det godt gå stærkt. Derfor er kviklån en god mulighed

NemID gør det nemt at låne penge hurtigt

NemID gør det nemt at låne penge hurtigt

Med NemID slippes der for fysisk papirdokumentation i ansøgningsprocessen.
Ved brug af NemID til ansøgning og underskrivelse slipper låneansøger for at skulle indsende fysisk papirdokumenter i forbindelse med en ansøgning.

Dette letter ansøgningsprocessen betydeligt. Når man bruger NemID, giver man låneudbyderen lov til at indhente de nødvendige oplysninger hos SKAT, som der skal bruges i forbindelse med kreditvurderingen. Flere og flere vælger at optage lån på nettet, da det er fleksibelt og simpelt.

NemID erstattede de forhenværende PIN-koder, som skulle bruges til at optage lån med på nettet. Sikkerheden omkring NemID består af to-faktor-sikkerhed. Det vil sige det fysiske nøglekort med alle cifrene/nøglerne samt ejermandens private og selvvalgte kode.

I tilfælde af at nøglekortet skulle blive stjålet, har tyven intet at bruge dette til uden den private kode. Og i tilfælde af at den private kode skulle blive afluret, er der heller intet at bruge denne til uden nøglekortet.

Med NemID bliver det:

 • Hurtigt at låne penge nu og her online
 • Effektivt at underskrive og gennemføre lån
 • Simpelt at ansøge om at låne penge hurtigt
 • Muligt at få pengene udbetalt til sin konto straks efter underskrivelse
 • Tidsbesparende at låne penge nu og her

Så lån penge nu og få råd til det du står og mangler på ingen tid.

Lån penge og bliv glad
Lån penge nu

Overblik over typer af hurtige lån

Dette tekstafsnit skal anses som reklame

Om du har brug for at låne penge hurtigt eller ligefrem har brug for at låne penge nu og her, kan influere på dit valg af type af lån.

Herunder er i generelle træk et overblik over, hvordan de forskellige typer af lån er fordelagtigt for dig som låntager.

Du kan læse mere om hurtig lån på hurtiglaannemt.dk

Forbrugslån
 • Fleksibelt lån
 • Ingen sikkerhedsstillelse
 • Mulighed for låne større beløb (op til 500.000 DKK.)
 • Lang løbetid
 • Mulighed for at finde tilbud der passer til ens økonomiske situation
 • Udbetaling indenfor 48 timer efter underskrivelse af lånetilbud

Læs mere om forbrugslån.

SMS-lån
 • Effektivt lån til her-og-nu behov
 • Ingen sikkerhedsstillelse
 • Mulighed for at låne mindre beløb (Typisk fra 100 – 10.000DKK.)
 • Kort løbetid
 • Relativ høj rente
 • Udbetaling på samme dag som en ansøgning er godkendt

Læs mere om SMS-lån

Kviklån
 • Effektivt lån til her-og-nu behov
 • Ingen sikkerhedsstillelse
 • Mulighed for at låne mindre beløb (Typisk fra 1.000 – 50.000 DKK.)
 • Kort løbetid
 • Relativ høj rente
 • Udbetaling på samme dag som en ansøger er godkendt

Læs mere om kviklån

“Laan247.dk hjalp mig med at finde et godt kviklån, med en god rente! Tak for hjælpen!”

Carsten Petersen

“Nettet vælter sig i lånetilbud, og det er svært at navigere i dem. Heldigvis gør laan247.dk det nemt.”

Martin Larsen

“Det er ikke sjovt at mangle penge, det gør jeg heldigvis ikke mere efter jeg fandt denne her fantastiske service”

Maria Nielsen

Det skal du vide, før du låner penge

Dette tekstafsnit skal anses som reklame

SMS-lån samt kviklån er de hurtigste lån med en effektiv udbetaling. Risikoen er større hos disse låntyper og har ofte en kortere løbetid.

Der findes låneudbydere af kviklån, som opererer med en automatisk godkendelsesproces. Dette betyder, at det ønskede lån kan blive udbetalt på ansøgers konto allerede indenfor samme døgn (såfremt betingelserne om lån er opfyldt).

Chancen for at blive godkendt til et lån afhænger blandt andet af dine økonomiske forhold. Hvis du som ansøger ved, at du har en god og sund økonomi og fast indkomst, højnes din mulighed for at blive tilbud et større lån. Derfor kan det svare sig at være realistisk i din ansøgning om lån for at højne muligheden for at blive godkendt til det.

Det kan på forhånd være en hjælp for dig selv, hvis du har gjort dig klart, præcist hvor mange penge dit ønskede lån drejer sig om. På denne baggrund kan du indtaste samme beløb hos forskellige låneudbydere og dermed få et godt grundlag for at sammenligne forskellige lånetilbud.

 • Er det vigtigst for dig hurtigt at blive gældfri og dermed få højere, månedlige ydelser?
 • Er det vigtigst for dig at have mere luft i din privatøkonomi med lavere, månedlige ydelser, men hvor det tager længere for dig at blive gældfri?

Så lån penge hurtigt nu, men sørg for at ovenstående i tankerne inden. Du kan læse mere om lån penge på laanpenge-nu.dk.

Brug låneberegner for at finde et godt lån

Mange online banker har en låneberegner, som gør det nemt for ansøgeren at finde et godt lån for vedkommende.

Det kan være en god ting at vide, at det altid er muligt at kontakte låneudbyderen for at høre nærmere om et produkt. Brug af låneberegner kan gøre processen om at låne penge hurtigt til en mere effektiv proces, da du som låneansøger derved bliver afklaret om den månedlige ydelse.

Den månedlige ydelse kan du bruge som vejledende værktøj til at vide, hvad et konkret lån vil koste dig om måneden. Låneberegner er en simpel metode til at få indblik i et bestemt lån, når det at låne penge skal være både effektivt og gennemskueligt.

Det er simpelt at anvende låneberegneren:

 • Man indtaster det beløb, der ønskes at blive lånt
 • Derefter indtaster man den løbetid, som man ønsker, lånet skal betales af på.

Herved får man en vejledende månedlig ydelse

 • Efterfølgende vil der komme en ansøgningsmulighed, hvor man kan ansøge om det konkrete lån.

Hos de fleste online låneudbydere er brug af låneberegner sat i direkte forbindelse med muligheden for at ansøge om lån. Det vil sige, at du kan ansøge om det lån, som du har beregnet. Så brug en låneberegner og lån penge nu, så du endelig kan få lidt luft i økonomien.

Så effektivt foregår ansøgningsprocessen

Når du har brug for at låne penge nu og her, kan det være en hjælp at kende til de enkelte trin i ansøgnings- og godkendelsesprocessen.

Langt de fleste af de online låneudbydere opererer med lignende, simple ansøgningsprocedurer i forhold til opbygning, som gør det nem for dig som forbruger at ansøge om at låne penge.

Det er ikke bindende at ansøge om lån, og ansøgeren er i sin ret til at takke nej til et givet lånetilbud hos en udbyder.

 • Først skal oplysninger om personlige og private forhold med hensyn til bopæl, beskæftigelse samt bankforhold oplyses af ansøgeren.
 • Herefter skal der logges ind med NemID.
  Ansøgning om et lån beror på dine indtastede ønsker om lån med hensyn til lånebeløb samt ønsket løbetid.
 • I kreditvurderingen bliver dine ønsker om lån sammenholdt med din privatøkonomi. Hos de fleste banker foretages der en individuel men effektiv vurdering. På denne baggrund gives der et konkret lånetilbud til ansøgeren, som vedkommende så kan takke ja eller nej til.
 • Selve godkendelsen foregår med at underskrive med NemID.
  Mange online banker har en effektiv udbetaling, når en ansøger har godkendt et tilbud om lån.
  Ofte sker det på under 48 timer. Tit går der dog kortere tid.

Sådan sammenligner du bedst forskellige lånetilbud

Dette tekstafsnit skal anses som reklame

Der findes et nøgletal, du effektivt kan bruge for hurtigt at få indblik i, hvad et bestemt lån vil koste dig. Dette kan være en god hjælp, når du vil låne penge hurtigt, og du vil finde ud af, hvad et lån samlet set vil koste. Få et hurtigt lån hos Lånekassen og få pengene udbetalt allerede i dag

Dog er det væsentlig at være opmærksom på, at hvad der er det billigste og bedste lån hos én person, kan være forskellig til en anden person.
Det afhænger af individuelle omstændigheder og af, hvad den pågældende låneoptager vægter i forhold til sin privatøkonomi.

Punktet ”Årlige omkostninger i procent” (ÅOP) er det, du skal være opmærksom på.
Dette nøgletal kan hurtigt fortælle om, hvad et givet tilbud på et lån samlet set vil koste dig. Samtlige omkostninger i forbindelse med et konkret lån er indregnet i dette tal.

Når du ansøger om flere lån er dette nøgletal et godt redskab at sammenligne lån med.
Dermed kan du som låneansøger hurtigt finde frem til et lån, hvis du har sendt flere ansøgninger om lån hos forskellige låneudbydere.

Så lån penge nu og her, når du har sammenlignet og fundet det et godt lånetilbud.

Udbetaling af penge fra godkendt lån

Et vigtigt parameter i forhold til at ville låne penge hurtigt, er, hvor effektivt udbetalingen sker. Som følge af konkurrencen på markedet for online lån, er der også konkurrence blandt lånudbyderne i forhold tid.

Hos mange låneudbydere af SMS-lån og Kviklån kan kunden forvente at få et godkendt og underskrevet lån udbetalt indenfor få minutter. Nogle udbydere udbetaler sågar penge døgnet rundt.

Optages der et forbrugslån, kan kunden hos nogle låneudbydere få pengene fra lånet udbetalt samme dag, når lånet underskrives i bankens åbningstid.

Det er i langt de fleste tilfælde muligt at få pengene fra et lån udbetalt til ens NemKonto senest dagen efter underskrivelse.

Det kan du gøre for at forbedre dine lånemuligheder

Når der er brug for at låne penge hurtigt, er der visse retningslinjer, som kan være med til at højne dine muligheder for at opnå godkendelse til et lån.

 • Ansøg hos samme låneudbyder
  Hvis en kunde i forvejen har optaget et lån hos en konkret onlinebank, er vedkommende allerede én gang blevet kreditvurderet hos denne. Derved kan der ofte opnås en hurtigere ansøgningsproces i tilfælde om optagelse af nyt lån.
 • Ansøg med en medansøger
  Hos visse onlinebanker er det muligt at ansøge om at låne penge sammen med en medansøger. Dette kan være særlig fordelagtigt i de tilfælde, hvor der skal ansøges om et større lån, og hvor den ene part ikke er sikker på at blive godkendt til hele lånebeløbet i kreditvurderingen.
 • Indhent flere tilbud når du vil låne penge hurtigt
  Det kan svare sig at indhente flere tilbud om lån, når man ønsker at låne penge hurtigt. Ansøgningsformalia er en nem og enkel aktivitet, hvorfor det både økonomisk og tidsmæssigt kan svare sig at indhente flere tilbud.

Når man har modtaget en række tilbud, kan man hurtigt finde frem til det lån, som måtte være bedst for én. Herefter handler det blot om at godkende og underskrive dette lån med sit NemID.

Fordelen ved at låne penge online

Med et forbrugslån kan man selv vælge lånebeløbet afhængig af, hvor mange penge der er brug for. Derudover kan ansøgeren selv bestemme løbetiden af lånet og dermed have indflydelse på tilbagebetalingsperioden.

Modsat lån hos fysiske banker skal der ikke stilles sikkerhed eller pant i genstande med et onlinelån.

Det er ikke bindende eller forpligtende for forbrugerne at indhente flere tilbud om lån. Derfor kan det svare sig at ansøge om flere lån for at finde frem til det lån, som måtte være godt for en.

Lånemulighederne er konstant tiltagende i takt med, at flere onlinebanker ser dagens lys. Dette er til forbrugernes fordel, da der således skabes konkurrence om priserne.
Dermed er ønsket om at låne penge nu og her blevet et behov, som mange forbrugere benytter sig af.

 • Det er enkelt at låne penge hurtigt
 • Det er nemt at optage fleksible lån tilpasset individuelle behov
 • Der skal ikke stilles sikkerhed for lånene
 • Der er gode muligheder for at indhente flere tilbud om lån fra forskellige banker
 • Udbetalingen af et godkendt lån sker effektivt
 • Ansøgningsproceduren er simpel og enkel og foregår ved brug af NemID
 • Udbyderen blander sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til og på

Vores seneste indlæg

Spar penge ved at samle dine lån

Spar penge ved at samle dine lån

Når du mangler penge til flere ting, du står og mangler, er det for de fleste naturligt at tage flere lån. Men faktisk er der en nemmere og billigere måde at låne penge på, hvilket du kan læse om her. Står man i en situation, hvor man har flere lån til udgifterne, kan...

Miniguide: Få råd til din nye plejeseng

Miniguide: Få råd til din nye plejeseng

Drømmer du om at få en ny seng, der har ekstra fokus på velvære, pleje og komfort? Så skal du overveje at købe en plejeseng. En plejeseng kan være næsten uundværlig for dig, hvis du døjer med en skade eller et handicap. Sådanne senge er ikke kun at finde på mange...

Ting at overveje, når du køber et hus eller en lejlighed

Ting at overveje, når du køber et hus eller en lejlighed

Så du overvejer at købe et hus eller en lejlighed? Tillykke! Dette er en vigtig beslutning, og der er mange ting at overveje. Hvad er dit budget? Hvilken slags hus eller lejlighed vil du have? Hvordan er kvartererne? Er der gode skoler i nærheden? Dette er blot nogle...

Sådan finder du det billigste lån

Sådan finder du det billigste lån

Dette indhold er sponsoreret. De fleste mennesker får brug for at låne penge på et tidspunkt i deres liv. Der er hvert eneste år flere tusinde danskere, der tager et lån hos bankerne eller hos en af de mange låneudbydere. Der kan være mange forskellige årsager til, at...

Fordele og ulemper ved et pantebrevslån

Fordele og ulemper ved et pantebrevslån

Hvis man skal købe en bolig, har man som regel brug for at låne penge. Det er de færreste, der har mulighed for at foretage et boligkøb kontant. I stedet optager de fleste en form for boliglån. I denne forbindelse er der dog flere muligheder, da der - som udgangspunkt...

Hvordan finder jeg det billigste lån?

Hvordan finder jeg det billigste lån?

Har du tømt sparegrisen og kan du se at du står og mangler penge nu og her. Så kan det være at lån er din mulighed for at komme videre i teksten, men vær opmærksom. Lån der skal findes hurtigt kan også have en tendens til at koste dig mange penge. Gør kun gavn af dine...