Der er mange, som går rundt med en lille drøm i maven om at få renoveret boligen, haven eller sommerhuset. Men det bliver for de fleste danskere ved drømmen, da det oftest kræver et større pengebeløb for at nå hen til målet. Men det er faktisk muligt for dig at realisere den store renovering, hvis du finder et forbrugslån, der giver mening for dig, din økonomi og for dine boligambitioner. Men hvordan finder du så det bedste forbrugslån til dig?

Samlino.dk kommer her med en række steps, der får dig tættere på at få et godkendt forbrugslån.

  1. Hvor meget skal du låne?

Det er enormt vigtigt, at du gør dig overvejelser om, hvad det kommer til at koste for opnå dit renoveringsprojekt, så du ikke ender med at stå tilbage med en halv carport eller et næsten færdiglavet køkken. Derfor skal du som det første finde det præcise beløb, som renoveringen kommer til at koste.

  1. Hvor lang tid vil du betale af?

Når man er færdig med projektet, så står du stadig og skal betale af på lånet, og det handler om, hvor hurtigt du vil gå og betale af på lånet. Skal det være færdig inden for et par år eller må betalingen gerne spredes ud over endnu flere år? De overvejelser skal du også have med i tankerne.

  1. Hvad er dit månedlige rådighedsbeløb?

Hvor meget luft har du i din økonomi fra måned til måned, når de faste udgifter er betalt? Det beløb er dit rådighedsbeløb, og det er en af de væsentligste faktorer for, hvor meget du kan låne hos de forskellige låneudbydere. Du kan selv udregne dit rådighedsbeløb og derfor finde ud af, hvad du har plads til at betale af på i din økonomi.

  1. Brug Samlino.dk

Samlino.dk er en sammenligningstjeneste, der kan hjælpe dig med at komme tættere på forbrugslånet, når du har gjort dig tanker om de foregående steps. Du udfylder ansøgningsskemaet, og dernæst modtager du tilbud fra diverse låneudbydere, der kan tilbyde dig et lån.

Hvis du følger disse råd til at finde det bedste forbrugslån til, så kan du komme i gang med at renovere allerede i dag og ikke betale mere for lånet, end du har råd til.