Køb hus i Malaga og oplev smukke Sydspanien. Måske er du i forvejen en af dem, som ofte er på ferie i smukke Malaga? Nu har du muligheden for at rejse på ferie i din egen bolig og fremover slippe for både hoteller og andre feriemuligheder.

Hvis banken har sagt nej til dit drømmehus i udlandet så fortvivl ikke, det er altid en mulighed at søge hjælp andre steder. Se hvordan længere nede på siden.

Oplev Sydens sol

I Malaga kan man opleve Sydens sol og varme. De smukke byer er ikke noget, man kan beskrive, men noget man skal opleve. Har man først været i Malaga en gang, er det svært at lade være med at tage derned igen. Havet er blåt, mere blåt end vi kender det fra den danske natur.

Byerne Marbella, Fuengirola, Benalmádena, Torremolinos og Malaga summer af popularitet overfor danskerne, der dropper sommerhuskøbet i Danmark og investerer i huse i det sydlige Spanien.

I det sydlige Spanien kommer man til at opleve et rigt og afslappet folkefærd. De er åbensindede, smilende og høflige. Man kommer til at opleve en helt anden kultur, end den vi kender i Danmark.

Samfundet ved, hvordan de skal få nyankommne beboere i området til at føle sig godt tilpas. Man kommer til at opleve et samfund, der består af udsøgt mad, skøn natur, bjerge i området og en helt anden luftfugtighed, end den vi kender i det danske samfund.

En god ting at undersøge er, hvornår på året det er bedst for dig at rejse til din drømmebolig. Klimaet ændrer sig nemlig, og kan derfor svinge fra sæson til sæson.

Det kan være svært, men det skal nok lykkedes

Hvis du tænker, det her kunne være noget for dig, så skal du vide, at i starten er der en del administrativt arbejde, som skal på plads først.  Find først ud af:

  • Hvilken slags hustype er du til?
  • Hvor stort skal det cirka være?
  • Skal det være med/uden pool?

Skriv alle dine tanker og ideer ned og skaf derefter en god og pålidelig ejendomsmægler. Sæt mægleren godt ind i, hvad du drømmer om, for pludselig er der ikke langt fra drømme til virkelighed.

Har banken sagt nej?

Hvis du er en af de uheldige, som har fået nej af banken, men stadig drømmer om at købe et hus i Malaga, så fortvivl ikke. Hjælpen er lige rundt om hjørnet.

Et billig lån er ikke altid en dårlig ide. Der findes en del forskellige låneudbydere på markedet i dag, så prøv at sætte dig selv ind i, hvilke lån der passer til dig og dit behov. Undersøg de mange muligheder inden du vælger, hvilken udbyder der passer dig bedst, da du nødigt skulle vælge forkert og havne i en økonomisk krisestand, så drømmen om huset i Malaga forsvinder, i stedet for at blive en realitet.

At søge efter billige lån er et godt sted at starte din undersøgelse af, om dine sommerhusdrømme kan blive til virkelighed, og hvor mange penge du vil kunne bruge på et fremtidigt køb.