Der er godt gang i renoveringsprojekterne i de danske hjem, og hvis du ønsker at bruge tiden hjemme til at give din bolig nyt liv, så kan du få inspiration ved at læse videre. Og finansieringsudfordringen, den findes der også muligheder for at få løst.

Danskerne renoverer som aldrig før

På grund af den pågående Covid-19 krise, så tilbringer de fleste af os flere timer bagved husets fire vægge, end det vi normalt gør. For mange af os betyder det, at det begynder at krible i fingrene efter at lave lidt om i hjemmet. Det kan være, at vi pludselig ser nye behov i indretningen. Det kan også være, at man endelig har tid og overskud til at gå i gang med drømmekøkkenet. Et nyt køkken er faktisk en af de ting, som står øverst på manges ønskeseddel, og hvis du vælger at gøre store dele af arbejdet selv, så behøver det ikke at koste kassen med nyt køkken.

Det kan være en god ide, at du søger inspiration online, der findes rigtig mange DIY- køkken projekter, som du kan bruge som inspiration. Du kan også alliere dig med venner og familier med håndværksmæssig baggrund, sådan at du får lidt vejledning, hvis ikke du har den store erfaring selv. Heldigvis kan du også tage en tur ned i din lokale Harald Nyborg, hvor du kan købe glasvæv og filt, sådan, at du får glatte vægge, inden du svinger malerpenslen. Hvis du har brug for rør og fittings, til håndvasken, så er det også et bredt udvalg af dette.

Du finder selvfølgelig også alt det udstyr, som du har brug for, for at gå i gang med renoveringen af dit nye køkken.

Få et personligt køkken

Mange ønsker at sætte sit helt eget præg på sit nye køkken, sådan at man skaber et unikt og personligt køkken. En af måderne at gøre dette på, er selvfølgelig ved at gøre det hele selv. Selvfølgelig skal du være opmærksom på at et godkendt køkken, kan kræve autoriseret el og vvs-arbejde, du skal derfor selvfølgelig hente eksterne kræfter til dette arbejdet. Men alt som du kan bygge selv, det skal du simpelthen kaste dig ud i.

Inden du køber helt nyt køkken, så skal du overveje om det er noget af det gamle som kan få nyt liv. Ofte skal der ikke mere til, end en ny farve eller nye køkken låger. Det kan også sætte et helt personligt præg på køkkenet, hvis du benytter dig af en mønstret tapet på en af væggene.

Du kan også kigge i diverse antikke butikker, og genbrugsforretninger, om du kan finde nogle gamle køkkenmøbler, som du kan give nyt liv. Måske et billig, gammelt spisebord, kan forvandles til familien nye samlingssted?

Hvad med finansieringen?

Hvis opsparingen ikke strækker til, så behøver det ikke at sabotere drømmen om nyt køkken. Hvis din økonomi er stabil, og du har overblik over budgetterne, så kan det nemlig være en mulighed at ansøge om et online lån. I dag findes det flere seriøse låneudbydere online, som kan tilbyde lån, på lånevilkår som matcher det som du kan få tilbud om, nede i banken.

Når du låner penge online, så er låneudbyderen ikke interesseret i, hvad du skal bruge pengene til, så længe du kan betale dem tilbage indenfor de rammer og aftaler som bliver indgået. Vær derfor opmærksom på hvilken rente du får tilbudt, samt evt. gebyrer og tilbagebetalingstiden. Hvis dette kan harmonere med din økonomi, så kan du med god samvittighed finansiere deler af dit nye køkken med et online lån. Husk altid at sammenligne lånetilbud hos flere låneudbydere, inden du beslutter dig for det bedste tilbud.